ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΜΕ ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΤΗ ΝΕΡΑΪΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Μπροστά σε ένα ανέλπιστο πνευματικό δώρο βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες κάτοικοι συνοικίας της Λάρισας, που εντόπισαν στις εισόδους των σπιτιών τους κρεμασμένες σακούλες με το περιεχόμενό τους να είναι ένα βιβλίο της Καινής Διαθήκης!

Η… επιχείρηση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε οργανωμένα κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στη συνοικία Νεράιδα της Λάρισας και δεν έγινε αντιληπτή από τη γειτονιά, ενώ με το που έπεσε ο ήλιος και άρχισε η κίνηση σε σπίτια και δρόμους έκπληκτοι οι περίοικοι ανακάλυψαν τις κρεμασμένες σακούλες στις εισόδους των σπιτιών τους.

Σύμφωνα μάλιστα με ενημέρωση που υπάρχει στη σακούλα η συγκεκριμένη κίνηση δεν εντάσσεται σε πρωτοβουλία μαρτύρων του Ιεχωβά κλπ., ενώ το δώρο είναι μια καλαίσθητη και μάλλον ακριβή σκληρόδετη έκδοση της Καινής Διαθήκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ιστοσελίδα, η διεύθυνση της οποίας ήταν γραμμένη στις σακούλες τη δράση έκαναν εκπρόσωποι της ευαγγελικής εκκλησίας οι οποίοι στη σελίδα συστήνονται ως εξής:

“Είμαστε Έλληνες συμπολίτες, αδέλφια με βαθιά πίστη στον Θεό κι εκτίμηση του Λόγου Του. Η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από Έλληνες εθελοντές των Ευαγγελικών Εκκλησιών της Ελλάδας, ενώ παράλληλα καλωσορίζουμε κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό και Ιερέα που δηλώνει πίστη στον Τριαδικό Θεό, αναγνωρίζει την αξία της σωτηρίας του Ιησού Χριστού, και δέχεται την Αγία Γραφή ως τον θεόπνευστο Λόγο του Θεού, να συμμετέχει στην προσπάθειά μας.

Έτσι, το πρόγραμμα «η Αγία Γραφή σε Κάθε Σπίτι» επιθυμεί να έχει διαδογματικό χαρακτήρα, αφού βασίζεται στην κοινή αποδοχή της Αγίας Γραφής από κάθε χριστιανική απόχρωση. Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε να δωρίσουμε την συγκεκριμένη μετάφραση της Καινής Διαθήκης στη δημοτική, μια μετάφραση που έχει εγκριθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας, και χρησιμοποιείται ευρέως από τις Ευαγγελικές Εκκλησίες της Ελλάδας.

Χαιρόμαστε επίσης, επειδή πέρα από την καθαρά Ελληνική συμμετοχή, η ομάδα μας ενισχύεται από χριστιανούς εθελοντές του εξωτερικού, Έλληνες και μη. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου, από τη μακρινή Αυστραλία και Νότια Αφρική, μέχρι την κοντινή Ευρώπη και την Αμερική. Αυτό προσθέτει μια διεθνής πινελιά στην ομάδα μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ