ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΜΕ ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΤΗ ΝΕΡΑΪΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Μπροστά σε ένα ανέλπιστο πνευματικό δώρο βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες κάτοικοι συνοικίας της Λάρισας, που εντόπισαν στις εισόδους των σπιτιών τους κρεμασμένες σακούλες με το περιεχόμενό τους να είναι ένα βιβλίο της Καινής Διαθήκης!

Η… επιχείρηση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε οργανωμένα κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στη συνοικία Νεράιδα της Λάρισας και δεν έγινε αντιληπτή από τη γειτονιά, ενώ με το που έπεσε ο ήλιος και άρχισε η κίνηση σε σπίτια και δρόμους έκπληκτοι οι περίοικοι ανακάλυψαν τις κρεμασμένες σακούλες στις εισόδους των σπιτιών τους.

Σύμφωνα μάλιστα με ενημέρωση που υπάρχει στη σακούλα η συγκεκριμένη κίνηση δεν εντάσσεται σε πρωτοβουλία μαρτύρων του Ιεχωβά κλπ., ενώ το δώρο είναι μια καλαίσθητη και μάλλον ακριβή σκληρόδετη έκδοση της Καινής Διαθήκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ιστοσελίδα, η διεύθυνση της οποίας ήταν γραμμένη στις σακούλες τη δράση έκαναν εκπρόσωποι της ευαγγελικής εκκλησίας οι οποίοι στη σελίδα συστήνονται ως εξής:

“Είμαστε Έλληνες συμπολίτες, αδέλφια με βαθιά πίστη στον Θεό κι εκτίμηση του Λόγου Του. Η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από Έλληνες εθελοντές των Ευαγγελικών Εκκλησιών της Ελλάδας, ενώ παράλληλα καλωσορίζουμε κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό και Ιερέα που δηλώνει πίστη στον Τριαδικό Θεό, αναγνωρίζει την αξία της σωτηρίας του Ιησού Χριστού, και δέχεται την Αγία Γραφή ως τον θεόπνευστο Λόγο του Θεού, να συμμετέχει στην προσπάθειά μας.

Έτσι, το πρόγραμμα «η Αγία Γραφή σε Κάθε Σπίτι» επιθυμεί να έχει διαδογματικό χαρακτήρα, αφού βασίζεται στην κοινή αποδοχή της Αγίας Γραφής από κάθε χριστιανική απόχρωση. Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε να δωρίσουμε την συγκεκριμένη μετάφραση της Καινής Διαθήκης στη δημοτική, μια μετάφραση που έχει εγκριθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας, και χρησιμοποιείται ευρέως από τις Ευαγγελικές Εκκλησίες της Ελλάδας.

Χαιρόμαστε επίσης, επειδή πέρα από την καθαρά Ελληνική συμμετοχή, η ομάδα μας ενισχύεται από χριστιανούς εθελοντές του εξωτερικού, Έλληνες και μη. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου, από τη μακρινή Αυστραλία και Νότια Αφρική, μέχρι την κοντινή Ευρώπη και την Αμερική. Αυτό προσθέτει μια διεθνής πινελιά στην ομάδα μας”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Comment

 1. Η μισή αλήθεια, χειρότερη από ψέμα.
  (Διαβάστε το όλοι σας και μείνετε μακρυά από τις αιρέσεις. Κοντά μόνο στην αληθινή εκκλησία του Χριστού την Ορθόδοξη)
  Όσο αφορά τους προτεστάντες που δεν είναι εκκλησία του Χριστού καθώς δεν έχει αποστολική διαδοχή αλλά μια από τις πολλές αιρέσεις που δρουν και στην χώρα μας και όσο αφορά το μοίρασμα της Καινή Διαθήκης ας δούμε τι μας λέει το φυλλάδιο που την συνοδεύει.
  Μιλάει για κάποιον ο οποίος έζησε πολλά θαύματα όπως λέει, πήγαινε αυτός και οι γονείς του στην εκκλησία. Τώρα ποια εκκλησία; Προφανώς όταν μιλάμε για εκκλησία μια είναι η Ορθόδοξη. Ένας ιερέας του έδωσε μια Καινή Διαθήκη μικρός. Μιλάει ακόμα για την αγάπη του Θεού για εμάς, ότι ο Θεός μισεί την αμαρτία, ότι είμαστε αμαρτωλοί, ότι ο Χριστός μας δίνει αιώνια ζωή αν τον πιστέψουμε.
  Όλα καλά και ευλογημένα έως εδώ και τελειώνει ρίχνοντας το δηλητήριο του για κάθε ψυχή που θα τον ακολουθήσει.
  Τι λέει; Να γονατίσουμε, να προσευχηθούμε και να ζητήσουμε συγχώρεση από τον Χριστό; Απορία; Ποιος έχει δίκαιο αυτός ο αιρετικός ή ο Ιησούς Χριστός μας;
  Η απάντηση δίνετε στο παρακάτω εδάφιο στο οποίο ο Χριστός μας έδωσε το μυστήριο αυτό στους πρώτους μαθητές του να συγχωρούν τις αμαρτίες μέσω του Αγίου Πνεύματος. Οι μαθητές του ήταν οι πρώτοι ιερείς της Ορθόδοξή μας εκκλησία που ίδρυσε ο Ιησούς Χριστός μας για να συνεχίσει το λυτρωτικό έργο του στον κόσμο και να σώζει ψυχές μέσω των μυστηρίων της. Μόνο στο μυστήριο της εξομολογήσεως υπάρχει συγχώρεση αμαρτιών από τον Χριστό μας, πουθενά αλλού.
  Η εμφάνιση του Ιησού στους μαθητές
  (Κατά Ιωάννη 20, 19-23)
  Την ίδια εκείνη μέρα, δηλαδή την πρώτη μέρα μετά το Σάββατο, όταν βράδιασε κι ενώ οι μαθητές ήταν συγκεντρωμένοι κάπου με κλειστές τις πόρτες, επειδή φοβούνταν τις ιουδαϊκές αρχές, ήρθε ο Ιησούς, στάθηκε στη μέση και τους λέει: «Ειρήνη σ’ εσάς». Κι όταν το είπε αυτό, τους έδειξε τα χέρια και την πλευρά του. Οι μαθητές χάρηκαν που είδαν τον Κύριο. Ο Ιησούς τους είπε πάλι: «Ειρήνη σ’ εσάς! Όπως ο Πατέρας έστειλε εμένα, έτσι στέλνω κι εγώ εσάς». Έπειτα από τα λόγια αυτά, φύσηξε στα πρόσωπά τους και τους λέει: «Λάβετε Πνεύμα Άγιο. Σε όποιους συγχωρήσετε τις αμαρτίες, θα τους είναι συγχωρημένες· σε όποιους τις κρατήσετε ασυγχώρητες, θα κρατηθούν έτσι»
  Και συνεχίζει το ψέμα του λέγοντας σε ενθαρρύνουμε να πηγαίνεις στην εκκλησία αλλά έλα και σε εμάς του ευαγγελιστές. Με λίγα λόγια κάνε τα όλα μια σαλάτα στο μυαλό σου για να χάσεις την ψυχή σου.

Comments are closed.