ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας» για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων Της Κοινωνικής Σύμπραξης Λάρισας.

Η διανομή θα διαρκέσει τρεις ημέρες, μέχρι και την Πέμπτη 13/07/2017. Τα προϊόντα θα είναι: μακαρόνια, γάλα εβαπορέ σκόνη πλυντηρίου, υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν.

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαρισαίων  η διανομή θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης (πρώην Ήδιστον) τις ημέρες Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και ώρες 8:30- 14:00.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και ανά δίωρο. θα  γίνει αποστολή  ενημερωτικού  sms σε όλους τους ωφελούμενους με ακριβείς πληροφορίες.

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης  έχει οριστεί  συγκεκριμένο σημείο διανομής στις έδρες των Δήμων, καθώς και Υπεύθυνοι Διανομής οι οποίοι έχουν αναλάβει την ενημέρωση των ωφελούμενων.

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου  εγγράφου στο οποίο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ του αιτούντα. Επίσης θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για την μεταφορά των προϊόντων καθώς για κάθε μέλος της οικογένειας η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι περίπου 14 κιλά (14 κιλά ανά άτομο).

Τηλέφωνο για πρόσθετες πληροφορίες: Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής-Διεύθυνση Πρόνοιας : 2410- 680242. Μαυρομμάτης Αχιλλέας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ