ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

Απο τη Διοίκηση του Δήμου Δίου – Ολύμπου ανακοινώνεται η έναρξη εκτέλεσης συγκοινωνιακών δρομολογίων την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017:

– Λιτόχωρο εως Πριόνια με επιστροφή
Θα εκτελούνται δύο δρομολόγια (πρωινό και απογευματινό) κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με αφετηρία τη στάση των στρατοπέδων στην είσοδο του Λιτοχώρου. Το πρωινό δρομολόγιο θα ξεκινά στις 07.00 απο το Λιτόχωρο και το απογευματινό στις 16.00.
Τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινούν απο τα Πριόνια στις 08.30 το πρωινό και στις 17.30 το απογευματινό. Η επιβίβαση των ενδιαφερόμενων μπορεί να γίνεται απο τις στάσεις εντός του Λιτοχώρου (εκδοτήρια ΚΤΕΛ, Πλατεία κλπ) και η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 2€ για μονή διαδρομή και 4€ μετ’ επιστροφής.
Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι πάσο και οι δικαιούχοι εκπτώσεων μπορούν να λάβουν την αντίστοιχη έκπτωση.
– Νέα Έφεσος εως Πόροι με επιστροφή
Θα εκτελούνται δύο δρομολόγια (πρωινό και απογευματινό) απο τη Ν. Έφεσο προς τους Πόρους με επιστροφή, καθημερινά με το πρωινό να ξεκινά στις 10.00 απο τη Νέα Έφεσο και το απογευματινό στις 15.00. Αντίστοιχα τα δρομολόγια επιστροφής απο τους Πόρους θα ξεκινούν στις 11.30 και 16.30. Η επιβίβαση και αποβίβαση θα γίνεται απο τις υφιστάμενες στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης στη Δ.Ε. Δίου και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας στις Δ.Ε. Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου και οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται απο 1.80€ εως 3.50€.
Για να δείτε τους πίνακες των δρομολογίων πατήστε ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ