ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ

Με κοινό παρανομαστή την σύγχρονη νεοελληνική τέχνη η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα παρουσιάζει διάφορες εκφάνσεις της σύγχρονης ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής υιοθετώντας ενημερωμένες πρακτικές και εκπαιδευτικά προγράμματα με βιωματική προσέγγιση

από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της.

Τα πάντα ρεī…! Στο πλαίσιο της τρέχουσας περιοδικής έκθεσης 3 γενιές Ελληνικής Ζωγραφικής – Χαρακτικής, με έργα από τις συλλογές της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου Ι.Π. Μεσολογγίου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν απλές έννοιες της σύγχρονης Ελληνικής τέχνης και να προσπαθήσουν να στήσουν οι ίδιοι τη δική τους έκθεση μέσα από το διαδραστικό μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα.

Κατά την δημιουργική απασχόληση των παιδιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εκθέσεις του μουσείου, να αγοράσουν ιδιαίτερα αντικείμενα με την υπογραφή της Πινακοθήκης από το Πωλητήριο ή… απλώς να απολαύσουν τον καφέ τους στον δροσερό χώρο του μπαρ του μουσείου!

Ημερομηνίες υλοποίησης προγράμματος :

Δευτέρα 17 Ιουλίου,Δευτέρα 24 Ιουλίου,Δευτέρα 21 Αυγούστου & Δευτέρα 28 Αυγούστου

Ώρα: 19:30 (διάρκεια προγράμματος 1 ώρα).

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις:2410-672499 (ώρες 9:00-13:00 καθημερινές)

Email: info@katsigrasmuseum.gr

Ηλικίες παιδιών:6 έως 12 χρονών.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχεδιασμός/υλοποίηση: Α. Γκούνη, Μ. Γούλα, Α. Διαμαντή, Ε. Ζανέτα, δ, Ρασάïκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ