ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Κοινή ανακοίνωση των βουλευτών Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Βαγενά και Ν. παπαδόπουλου

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Άννας Βαγενά και Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, κ. Βασιλικής Αυγέρη,  τα παράλια της Αγιάς αποκτούν πλήρη κάλυψη από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ειδικότερα, στις 20 Ιουνίου εγκρίθηκε σχετικό αίτημα της διοίκησης του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας προς την κεντρική υπηρεσία για τη δημιουργία βάσης ασθενοφόρων που θα εδρεύει στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς.

Έτσι, από 15 Ιουλίου 2017, θα προστεθούν στη δύναμη του παραρτήματος ΕΚΑΒ Λάρισας που καλύπτει την περιοχή της Αγιάς, δύο ακόμη πληρώματα, παράλληλα με τους τρεις οδηγούς ασθενοφόρων της 5ης ΥΠΕ που ήδη βρίσκονται στην περιοχή. Αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα η παραλιακή ζώνη να αποκτά 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το 24ωρο πλήρη κάλυψη από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Περαιτέρω, έχει ήδη γίνει επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αγιάς, κ. Αντώνη Γκουντάρα, ώστε να ληφθεί μέριμνα για να παραμένει, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ανοικτό το αγροτικό ιατρείο Σωτηρίτσας προκειμένου να χρησιμεύσει ως σημείο στάθμευσης και για το ασθενοφόρο που θα καλύπτει την περιοχή, ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση πρόσβαση στα παράλια, ιδίως σε περιόδους και ημέρες υψηλής τουριστικής κίνησης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ