ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄ (ηλικίες 13-15) που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας με 5 αθλήτριες (μικρότερες ηλικιακά σε αυτή την κατηγορία) και παρουσίασε εκτός από φιγούρες 2 χορογραφίες (1solo και 1duet).

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι: Γαρυφαλλοπούλου Φωτεινή (φιγούρες), Κατσογιάννη Γεωργία (φιγούρες, duet), Μπουλογιάννη Ιουλία (φιγούρες, duet, solo), Σαμαρά Αναστασία (φιγούρες, duet) και Τσολάκη Άννα (φιγούρες). Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς οι αθλήτριές μας αγωνιζόντουσαν ανάμεσα σε κορίτσια 2 χρόνια μεγαλύτερές τους.

Στην πρώτη τους συμμετοχή σε αυτή την κατηγορία κατάφεραν να συγκεντρώσουν μια αρκετή υψηλή βαθμολογία στις χορογραφίες τους και μαζί με τα τεχνικά στοιχεία (φιγούρες) που παρουσίασαν κατάφεραν να ανεβάσουν και άλλο τη βαθμολογία των προγραμμάτων τους.

Με τη συμμετοχή 158 αθλητριών από όλη την Ελλάδα η Μπουλογιάννη Ιουλία στο solo τερμάτισε 25η και στο duet οι: Μπουλογιάννη Ιουλία, Σαμαρά Αναστασία και Κατσογιάννη Γεωργία (αναπληρωματική) τερμάτισαν 27ες .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ