ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 31ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο περιπτώσεις ληστειών που έλαβαν χώρα στην πόλη της Λάρισας και συνελήφθη, χθες (09-07-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας,

ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ως δράστης των ληστειών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 31χρονος προσέγγισε 66χρονη ημεδαπή στην είσοδο της οικίας της και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (581,31) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη λίγη ώρα αργότερα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν πορτοφόλι με όλο το περιεχόμενό του, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι προχθές (08-07-2017) το βράδυ σε οδό της πόλης, ο 31χρονος, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από 85χρονο ημεδαπό, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ