ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΛΙΑΣΚΟΥ

Συνεχίζουν Σουλιώτη, Σκαρλή και Μαγδαλιανίδου

Χωρίς το μεταγραφικό «μπαμ» και με κύριο στόχο τη διατήρηση του βασικού κορμού της συνεχίζει την υλοποίηση του προγραμματισμού της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών η Ολύμπια Λάρισας.

Στο πλαίσιο μιας συντηρητικής πολιτικής οι «πορτοκαλί» ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση με αποδέσμευση της 19χρονης σέντερ Κατερίνας Λιάσκου, η οποία αγωνίστηκε πέρυσι δανεική από το Διμήνι με τη φανέλα της Ολύμπιας, πιστοποιώντας έτσι και τη συνεργασία με την ομάδα της ΑΕΒΔ την οποία ευχαριστούν δημόσια.

Παράλληλα με την Ολύμπια ανανέωσαν τη συνεργασία τους η Σοφία Μαγδαλιανίδου από τον ΕΟ Σταυρούπολης και η Ελένη Σκαρλή από την Άμιλλα Τρίπολης, όπως και η γκαρντ του ΠΑΟΚ Δέσποινα Σουλιώτη.

Εξάλλου βέβαιη θεωρείται στο σύλλογο η παραμονή της εμβληματικής και πολύπειρης αρχηγού Ασημίνας Κουτσουνούρη, που αποτέλεσε θεμέλιο λίθο της περσινής αξιοπρεπούς πορείας της ομάδας στην Α2, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι διοικούντες προχωρήσουν στην… υπέρβαση με την προσθήκη κάποιου πιο «δυνατού» ονόματος που θα ενισχύσει τη φετινή αγωνιστική προσπάθεια.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ