Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΥΡΟ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη φορά στη Μαμαλή Βερδικούσιας, στις 7, 8, και 9 Ιουλίου το Mountain Enduro Camp το τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ το οποίο για μια ακόμα χρονιά σημείωσε αύξηση της επισκεψιμότητάς του.

Επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας έστησαν τις σκηνές τους στην κορυφή Μαμαλή κάτω από τη σκιά της οξιάς και απόλαυσαν ένα πλήθος από δραστηριότητες και εκδηλώσεις, που λίγα φεστιβάλ προσφέρουν πανελλαδικά.

Οι διαδρομές Enduro και Off Road αλλά και η πίστα Motocross ήταν φυσικά το επίκεντρο των δραστηριοτήτων. Εκτός από αυτά, οι επισκέπτες μας συμμετείχαν σε πολλές άλλες δραστηριότητες και βίωσαν υπέροχα συναισθήματα. Πεζοπορικές διαδρομές, διαδρομή ορεινής ποδηλασίας (mountain bike), αγώνας ανωμάλου δρόμου (trail running) αντάμειψαν τους συμμετέχοντες, φέρνοντας τους σε επαφή με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον του δάσους της περιοχής.

Οι μουσικές μπάντες διασκέδασαν τους επισκέπτες μας με δύο βραδινές συναυλίες (Ματούλα Ζαμάνη, BAiLdSA, Band Fatale, Screaming DEAD Balloons, Houlio & the Rockin’ Bones, Jamming Farmers) αλλά και με μια μεσημεριανή (Λάληδες) κάτω από τα δέντρα οξιάς.

Επίσης, το σεμινάριο πρώτων βοηθειών, το σεμινάριο και η έκθεση φωτογραφίας, η επίδειξη parkour και η γυμναστική κράτησαν το ενδιαφέρον των φίλων μας αμείωτο. Ένα τριήμερο πραγματικά γεμάτο με δραστηριότητες για όλους!

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας επισκέφτηκαν. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας αλλά και τους υπέροχους εθελοντές μας. Ευχαριστούμε την Κοινότητα Βερδικούσιας, το Δήμο Ελασσόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στήριξη που μας προσφέρουν. Ραντεβού σε ένα χρόνο στην κορυφή Μαμαλή για το 7ο Mountain Enduro Camp! Λέσχη Mountain Enduro Camp

URL: mountainendurocamp.net

Facebook Page: Mountain Enduro Camp

Google+: Mountain Enduro Camp

YouTube channel: Mountain Enduro Camp

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ