ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS ΣΤΟΥΣ ΆΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ   

Εξαήμερη εκδρομή στους Αγιους Τόπους διοργανώνει το διάστημα 18 – 23 Οκτωβρίου 2017 το τουριστικό γραφείο “Mandelas Tours” στον Τύρναβο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στην ανακοίνωση του γραφείο για το πρόγραμμα της εκδρομής αναφέρονται τα εξής:

«1η ημέρα , Τετάρτη 18- Πέμπτη 19  Οκτωβρίου  2017  Αθήνα – πτήση προς Τελ Αβίβ – Ιερουσαλήμ

Συγκέντρωση στις ….23.00 και  αναχώρηση για το αεροδρόμιο Αθηνών. Πτήση στις 07.30 η ώρα για το Τελ Αβίβ άφιξη στις 09.30  η ώρα.

Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχωρούμε για την Ιερουσαλήμ.

Άφιξη, μετάβαση στον Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου μας, όπου θα  προσκυνήσουμε και παράλληλα θα γίνει ξενάγηση στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Χριστού μας, την Αποκαθήλωση, τον Φριχτό Γολγοθά, τον Τόπο της Εύρεσης του Τιμίου Σταυρού, Μη μου Άπτου και άλλα προσκυνήματα που βρίσκονται εντός του Ναού της Αναστάσεως. Μετάβαση στο Πατριαρχείο μας, όπου θα συναντηθούμε με την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο. Ακολούθως θα έχουμε λίγο χρόνο ελεύθερο στην παλιά πόλη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση,  δείπνο, διανυκτέρευση.

2η  ημέρα, Παρασκευή 20  Οκτωβρίου 2017 Ιεριχώ – Ιορδάνης ποταμός

Πρωινό και αναχώρηση  για την Βηθανία, στην Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας και επίσκεψη στον τάφου του Λαζάρου. Συνεχίζουμε για την Μονή των Αγίων Γεωργίου και Ιωάννου των Χοζεβιτών,  στο φαράγγι Αινών, στην έρημο της Ιουδαίας. Στη συνέχεια μετάβαση στον Ιορδάνη ποταμό, στο πραγματικό μέρος που βαπτίσθηκε ο Χριστός μας, όπου θα τελεσθεί Αγιασμός και «προαιρετική-συμβολική βάπτιση των προσκυνητών». Αναχωρούμε για την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Στην Ιεριχώ θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος ,τη Μονή του Προφήτου Ελισσαίου, όπου η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, το βράδυ δείπνο, διανυκτέρευση.

3η  ημέρα, Σάββατο 21  Οκτωβρίου 2017 Τιβεριάδα – Γαλιλαία

Πρωινό και αναχώρηση για μία ολοήμερη επίσκεψη στην περιοχή της Γαλιλαίας. Στη Ναζαρέτ θα προσκυνήσουμε τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε με την Κανά, στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της «μετατροπής του ύδατος εις οίνον», και το Όρος Θαβώρ όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου μας. Ακολούθως προαιρετική προσκυνηματική βόλτα στη λίμνη και προαιρετικό γεύμα με ψάρι της λίμνης Γενησαρέτ. Επίσκεψη στην Καπερναούμ στην Ιερά Μονή των Αγ. Αποστόλων, όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου μας και διέλευση από το Όρος των Μακαρισμών, όπου ο Κύριός μας έκανε την επί του Όρους Ομιλία και ευλόγησε τους 5 άρτους και τους 2 Ιχθύες, με τα οποία έφαγαν και χόρτασαν 5.000 άτομα. Σήμερα ολοκληρώνουμε την προσκυνηματική ημέρα μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Αγ. Αποστόλων, στην πόλη της Τιβεριάδος. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, Ιερουσαλήμ – Βηθλεέμ

Πρωινό. Μετάβαση στον Ναό της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ, όπου θα προσκυνήσουμε το Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως. Ξενάγηση στη μεγάλη Βασιλική του Ιουστινιανού και προσκύνημα στο σπήλαιο με τα ιερά λείψανα των σφαγιασθέντων από τον Ηρώδη νηπίων. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Ποιμένων, στο χωριό των Ποιμένων, και συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων. Ακολουθεί έπειτα το προσκύνημά μας με τοπικά ταξί στην αυστηρότερη Κοινοβιακή Λαύρα, του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Μετάβαση τέλος στο Όρος των Ελαιών, όπου έγινε η Ανάληψη του Κυρίου μας και στην κορυφή της Μικρής Γαλιλαίας, εκεί που πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνισή Του στους μαθητές, μετά την Ανάσταση. Μετάβαση στον λόφο της Σιών, όπου βρίσκεται το Υπερώον, στο οποίο έγινε ο Μυστικός Δείπνος, η Ψηλάφηση του Θωμά και η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ και το σπίτι του Ιωάννου, στο οποίο εκοιμήθη η Παναγία μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 Ιερουσαλήμ – πτήση επιστροφής

Εκκλησιασμός στον Ναό της Αναστάσεως και ένα τελευταίο προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα αναχωρήσουμε για τα προσκυνήματα εντός της Παλαιάς Πόλεως, μεταβαίνοντας στο Πραιτώριο, αφού διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου. Ακολουθεί έπειτα η Προβατική Κολυμβήθρα και ο Οίκος Ιωακείμ & Άννης. Από την πύλη των Λεόντων μετάβαση στη Γεθσημανή, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο της Παναγίας μας, και στον κήπο της Γεθσημανής θα δούμε τον Τόπο της Προδοσίας και τον Βράχο της Αγωνίας. Προσκύνημα στην Εκκλησία και στον Τόπο λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου. Στις 15.30 η ώρα αναχώρηση για το αεροδρόμιο στο Τελ Αβίβ, τυπικές διαδικασίες, έλεγχος αποσκευών και διαβατηρίων. Πτήση επιστροφής στις 19.30 , άφιξη στην Αθήνα στις  21.30. Συνεχίζουμε   για την πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ   ΕΚΔΡΟΜΗΣ»

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τιμή Συμμετοχής το άτομο σε δίκλινο: 765 ευρώ

Μονόκλινο + 100 ευρώ.

Περιλαμβάνονται

 Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή ALITALIA AIRLINES

 Μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια

 Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων (Shepherds House) στο Χωριό των Ποιμένων

 Μεταφορές με καινούργια κλιματιζόμενα πούλμαν όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

 Ημιδιατροφή καθημερινά

 Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί

 Μετάβαση στον Άγιο Σάββα

 Ξεναγήσεις-περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

 Φόροι αεροδρομίων και συνόρων Ισραήλ

 Έμπειρος αρχηγός – Συνοδός στα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων

 Ασφάλεια αστικής Ευθύνης

 ΦΠΑ

 Περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή των 8 κιλών και μία αποσκευή 23 κιλών έκαστος.

 φιλοδωρήματα για όλο το ταξίδι

 Ανάβαση με το τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος

Δεν περιλαμβάνονται: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό

Σημειώσεις:

Το διαβατήριο πρέπει να λήγει 6 μήνες μετά από την ημερομηνία εισόδου στο Ισραήλ, διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί καινούργιο.

Φωτοτυπία διαβατηρίου πρέπει να κατατεθεί στο γραφείο μας.

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, εφόσον υπάρχουν λόγοι, χωρίς να παραληφθεί κάτι από αυτό.

Μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το προσκυνηματικό ταξίδι.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 200 E  ΕΩΣ 31/7/2017

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΩΣ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ 30% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.

 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ          GR3401726200005620037382228

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ     ΛΥΓΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ              GR38011048200000482607087-62

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ     ΛΥΓΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ALPHA BANK     GR8001403780378002310004424

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ     ΛΥΓΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ