ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ

Με θετικές εντυπώσεις και ιδιαίτερα καλές επιδόσεις επέστρεψε από τη Λήμνο, η αποστολή των νεαρών αθλητών του Δήμου Λαρισαίων, που συμμετείχε στη διοργάνωση «Αρχαίο Πένταθλο Λήμνου 2017», που πραγματοποιήθηκε από τις 6 εως τις 8 Ιουλίου και διοργάνωσε ο Δήμος Λήμνου, σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους του νησιού και την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ.

Η ομάδα των αθλητών του Δήμου Λαρισαίων, που απαρτίζονταν από αθλητές τοπικών συλλόγων και ακαδημιών (παμπαίδες και παγκορασίδες) και ειδικότερα την Ιωάννα Παπαδοπούλου (80 μέτρα – μήκος), Δήμητρα Μπέη (ακόντιο – δίσκος), Αθανάσιο Μασούρα (80 μέτρα – μήκος), Γεώργιο Φαφάνα (ακόντιο – δίσκος) και Αναστάσιο Δάλλα (πάλη).

Οι επιδόσεις όλων των αθλητών της ομάδας του Δήμου Λαρισαίων, ήταν ιδιαίτερα υψηλές, ενώ σημειώνεται πως στη διοργάνωση μετείχαν ομάδες αθλητών από την Ιταλία, τη Σερβία, τη Γεωργία και την Ελλάδα.

Αρχηγός της αποστολής του Δήμου Λαρισαίων ήταν η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, ενώ την ομάδα συνοδευε και η γυμνάστρια του Δήμου κ. Αλ. Φελέκη.

Το πρωίο της Τετάρτης, τα μέλη της αποστολής συναντήθηκαν με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, παρόντος και του δημοτικού συμβούλου, εντεταλμένου για θέματα αθλητισμού κ. Γ. Κωσταρόπουλου. Ο κ. Καλογιάννης συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις του και τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση ενώ τους ρώτησε για τις εμπειρίες του από το νησί και τη συμμετοχή τους στους αγώνες του αρχαίου πεντάθλου.

Τέλος τους ευχήθηκε να είναι υγιείς και να σημειώνουν υψηλές επιδόσεις στον αθλητισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ