«ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ»- O ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Τα συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συνεχίζουν τους ελέγχους σε τουριστικές περιοχές και τα νησιά και επιστρέφουν με «λαβράκια».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το capital.gr το πρόσφατο περιστατικό που προκαλεί εντύπωση σημειώθηκε στην Άνω Μερά Μυκόνου όπου ιδιοκτήτης επιχείρησης αρνήθηκε τον έλεγχο από τα κλιμάκια της ΑΑΔΕ.

«Τα έχω όλα νόμιμα, αλλά δεν θα μπείτε», φέρεται να είπε στους ελεγκτές. Ο έλεγχος, όμως, τελικά έγινε και βρέθηκε να μην έχει κάνει δηλώσεις ΦΠΑ.

Σήμερα το πρωί έλαβε σημείωμα, σύμφωνα με το οποίο έχει προθεσμία πέντε ημερών για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις ή και να προβεί σε ένσταση. Αν οι εξηγήσεις που θα δώσει δεν κριθούν ικανοποιητικές, σύμφωνα με απόφαση Πιτσιλή, προβλέπεται λουκέτο από 5 έως και 30 ημέρες.

Στη Σαντορίνη έκλεισε κομμωτήριο το οποίο χτένισε νύφη, μητέρα, κουμπάρα έναντι 2.200 ευρώ, αλλά χωρίς να κόψει απόδειξη.

Ακόμη, στούντιο τατουάζ για υπηρεσίες 2.500 ευρώ δεν έκοψε αποδείξεις, ενώ φούρνος δεν είχε κόψει 12 αποδείξεις.

Επίσης, στην Άνδρο, και συγκεκριμένα στην Ψιλή Άμμο, beach bar θα κλείσει για 48 ώρες, αφού δεν είχε κόψει 42 αποδείξεις.

lifo.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com