ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Τραυματίστηκε ο Λεοζίνιο – Φραστικό επεισόδιο Κούγια-Μπέριου

Με τον Ολλανδό τεχνικό Α. Πάους να δοκιμάζει σχήματα και τακτικές βλέποντας στα δύο ημίχρονα τους παλιότερους και τους νέους παίκτες της ομάδας, η ΑΕΛ ηττήθηκε στο Καρπενήσι από τον ΠΑΣ με 1-0, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Λεοζίνιο

αλλά και το φραστικό επεισόδιο του Α. Κούγια με τον ποδοσφαιριστή που μάρκαρε δυνατά τον παίκτη της ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ εμφανίστηκε ορεξάτη χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 79’ ο Γιάκος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία και μπέρδεμα της άμυνας, πέρασε τη μπάλα στο Ναδάλες και κείνος σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Νωρίτερα και σε φάση που σημειώθηκε στο 72’ ο Λεοζίνιο αποχώρησε τραυματίας μετά από δυνατό τάκλιν του Μπέριου, κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Α. Κούγια, που αντάλλαξε «γαλλικά» με τον παίκτη του ΠΑΣ.

Ο Βραζιλιάνος της ΑΕΛ αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή εκτός για 5-7 μέρες.

Στα αξιοσημείωτα του πρώτου φιλικού και η μη χρησιμοποίηση των Περόνε-Ανδρεόπουλου από πλευράς ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Κοντόρ, Ρέντζας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ντοντό, Ναζλίδης.

Έπαιξαν και οι: Ζίζιτς, Άλα, Μασούρας, Γουάλας,  Αγρόδημος, Λαμπρόπουλος, Λεοζίνιο, Κουτσιανικούλης, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Βιδάλ, Νικολιάς, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Κόντε, Μαυροπάνος, Χαλκιαδάκης, Ζαχαρός, Σερβιλάκης.

Έπαιξαν και οι: Βελλίδης, Κοζορώνης, Ντόλοβατς, Παπαδόπουλος, Γιάκος, Καρανίκας, Μαμπουλού, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ