ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ (ΦΩΤΟΣ)

Σε μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η ιστοσελίδα του Βασίλη Μπόνιου, kourdistoportocali.com, για τον γάμο της κόρης του Χρήστου Καραβέλα. Πριν πάμε στα… κοσμικά να θυμίσουμε ποιος είναι ο Χρήστος Καραβέλας. 

Ο Χρήστος Καραβέλας είναι βασικός κατηγορούμενος και φυγόδικος, μαζί με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του γερμανικού κολοσσού στην Ελλάδα, Μιχάλη Χριστοφοράκο, για το σκάνδαλο της Siemens.

Ο Χρήστος Καραβέλας είχε διαφύγει… νύχτα από τη χώρα για το εξωτερικό με τις πλάτες της τότε υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία βεβαίως είχε την απόλυτη, σκανδαλώδη, ευθύνη για το γεγονός ότι οι αρμόδιες αρχές δεν είχαν ενημερωθεί ποτέ για τον ύποπτο φυγής, από το υπουργείο Εξωτερικών. Ήταν ευθύνη δική της τότε να ενημερώσει τις αρχές για το τηλεγράφημα που είχε λάβει από την ελληνική Πρεσβεία στο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης, πως ο Καραβέλας ετοίμαζε την διαφυγή του. Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε κάνει την πάπια, είχε ψελλίσει κάποιες απίστευτες δικαιολογίες περί “ειδικής ευαισθησίας” και το πουλάκι, παρέα με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο είχε πετάξει. Τους λόγους μπορεί εύκολα να τους εντοπίσει κάποιος. Δωράκια στην Αγία Οικογένεια από την Siemens, οικογενειακές σχέσεις, τραπεζώματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, των Μητσοτάκηδων, κάθε ηλικίας, με τον βασικό κατηγορούμενο για το σκάνδαλο, Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Όλα αυτά, ωστόσο, δεν πτοούν, την ελίτ της χώρας, τις οικογένειες των καταζητούμενων και όλη την παρακμιακή σάρα και μάρα που θέλει να επιστρέψει στα πράγματα αν ποτέ ο εθνικά επικίνδυνος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο εντολοδόχος των επιχειρηματικών συμφερόντων, η θλιβερή μαριονέτα της διαπλοκής, ο ανίκανος πολιτικός γόνος, καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός. 

Όπως μεταδίδει και αποκαλύπτει το kourdistoportocali.com “Αντίπαρος, Σάββατο 8 Ιουλίου 2017.Ο ήλιος εκείνη τη μέρα είχε ανατείλει στις 06:10 και έδυσε στις 20:50. Η διάρκεια της  ημέρας ήταν 14 ώρες 40 λεπτά. Εόρταζαν ο Θεόφιλος ο Μυροβλύτης και ο Αγιος Προκόπιος ο Μεγαλομάρτυρας. Η όμορφη μελαχρινή κόρη του “εξαφανισμένου” πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Χρήστου Καραβέλα, Φοίβη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στη περίφημη βίλα της οικογένειας με την ιδιωτική παραλία”.

Να θυμίσουμε και μερικά πράγματα για την όμορφη Φοίβη που τώρα κάνει χλιδάτους γάμους στην Αντίπαρο. Η Φοίβη, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας Καραβέλα είχαν κριθεί προφυλακιστέα για το σκάνδαλο, είχε αφεθεί ελεύθερη έχοντας καταβάλλει εγγύηση ύψους 1.000.000 ευρώ. Πολλά τα λεφτά και σίγουρα προκαλούν ίλιγγο. 

Πάμε ξανά στις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας kourdistoportocali.com..

Γράφει το σάιτ:

Στην βίλα της οικογένειας Καραβέλα λοιπόν εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου του Ιουλίου 2017 είχαν οργανωθεί όλα στην εντέλεια, όπως αρμόζει στην πιο ευτυχισμένη στιγμή δύο νέων ανθρώπων.

Λίγο πριν τη δύση του ηλίου οι καλοντυμένοι προσκεκλημένοι περνούσαν το κατώφλι της βίλας την ίδια ώρα που οι άνδρες της ΕΥΠ και της Ασφάλειας -γύρω στα 10 άτομα-προσπαθούσαν να εντοπίσουν ανάμεσά τους (για ποιο άλλο λόγο άλλωστε βρέθηκαν εκεί και εκτέθηκαν στον φωτογραφικό φακό;) τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens που εγκατέλειψε την κατάλληλη στιγμή την Κολομβία των Βαλκανίων.

Προφανώς η αποστολή τους δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και επέστρεψαν άπραγοι στη βάση τους.

Η αμαρτωλή Βίλα

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com