ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞ

Δεν έπεισε με την απολογία της ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στη σεξουαλική κακοποίηση της 15χρονης κόρης της από τον 55χρονο επιχειρηματία, που την πήγε ταξίδι στην Κέρκυρα, η 40χρονη μητέρα της ανήλικης Βολιώτισσας και έτσι κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Κέρκυρα τον 55χρονο, εκείνος υποστήριζε ότι η μητέρα γνώριζε τα πάντα, με αποτέλεσμα η 40χρονη να συλληφθεί με κατηγορίες για συνέργεια σε αποπλάνηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, παρ’ όλο που ισχυρίστηκε ότι ήξερε πως η κόρη της θα πήγαινε με φίλες της στην Κέρκυρα.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση με το σκεπτικό ότι πρέπει να διασφαλιστεί πως δεν θα επαναληφθεί οποιαδήποτε παρόμοια συμπεριφορά η οποία να βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπόλοιπων παιδιών της.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στη Νέα Ιωνία του Βόλου συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Κέρκυρας, όταν καμαριέρες άκουσαν τις φωνές του κοριτσιού και, όταν μπήκαν για να καθαρίσουν, είδαν αίματα στις πετσέτες και στο σορτσάκι που φορούσε η 15χρονη. Αμεσα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 55χρονο λίγο πριν από την επιβίβασή του στο πλοίο. Και ο ίδιος κρίθηκε προφυλακιστέος έως τη δίκη, ύστερα από την απολογία του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 55χρονος βοηθούσε τη φτωχή οικογένεια, έτσι η μητέρα ανεχόταν την ανάρμοστη σχέση. Μάλιστα, λέγεται ότι ο δράστης είχε παλιότερα σχέση και με τη 18χρονη (σήμερα) μεγαλύτερη κόρη της. Η 15χρονη έχει τη βοήθεια ψυχολόγων, προκειμένου να ξεπεράσει όσα έγιναν και να ανταποκριθεί στη διαδικασία ως βασικός μάρτυρας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ – espressonews.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com