ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ

Μισή… χαρά έδωσαν οι αστυνομικοί σε μια ηλικιωμένη από το Χωριό Ανοιξιάτικο της Αμφιλοχίας, όταν της ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν δυο από τους τρεις άνδρες που είχαν ξαφρίσει τις οικονομίες όλης της ζωής της. Κι αυτό, γιατί βρήκαν μόνο ένα μικρό μέρος από τα κλεμμένα χρήματα.

Οι δράστες είχαν φτάσει στο χωριό με νοικιασμένο αυτοκίνητο το μεσημέρι της Παρασκευής και είχαν πιάσει την κουβέντα με διάφορα προσχήματα στην ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία τους καλοδέχθηκε στο σπίτι της. Όταν βρήκαν την ευκαιρία, όμως, «βούτηξαν» μια τσάντα που περιείχε 3.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και έγιναν καπνός!

Η άτυχη ηλικιωμένη είχε την ετοιμότητα να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών και να τον δώσει στους αστυνομικούς του τμήματος Αμφιλοχίας, που σήμαναν συναγερμό. Τελικά, οι συνάδελφοί τους της Ασφαλείας Λάρισας εντόπισαν το όχημα στην πόλη τους και συνέλαβαν τους δυο επιβάτες ηλικίας 21 και 39 χρόνων.

Οι δυο Έλληνες, όμως, δεν είχαν πάνω τους παρά μόνο 425 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη. Το μεγαλύτερο ποσό έχει ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός τους, οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου συνεχίζονται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

protothema.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ