ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ Β.Λ.

Δυστυχώς το 5μελές εφετείο της Αθήνας απέρριψε σήμερα, κατά πλειοψηφία 3-2, το αίτημα της Ηριάννας Β.Λ. για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της 13ετους κάθειρξης που της επιβλήθηκε, παρά το γεγονός ότι όλο το προηγούμενο διάστημα είχε εκδηλωθεί σε όλη τη χώρα ένα μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης που υποστήριζε

το αίτημά της να επιστρέψει στη ζωή και στην κοινωνία ελεύθερη.

Το δικαστήριο ούτε σήμερα έδειξε να συγκινείται και από το γεγονός ότι η καταδικασθείσα έχει, παρά το νεαρό της ηλικίας της, αναπτύξει πλούσια ακαδημαϊκή δράση, κάνει το διδακτορικό της και παράλληλα διδάσκει.

Ανάμεσα σε αυτούς που το προηγούμενο διάστημα εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στο αίτημα της Ηριάννας Β.Λ. για αποφυλάκιση ήταν και η παράταξη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τυρνάβου “Συν Πολιτεία”, η ανακοίνωση της οποίας χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από πολλούς στο δήμο.

Τώρα που έχουμε τη δυσάρεστη εξέλιξη ας ελπίσουμε ότι η παράταξη που δήλωνε ότι η Ηριάννα Β.Λ. δεν είναι μόνη, θα φέρει το θέμα στο δ.σ. του δήμου στην επόμενη συνεδρίαση για να βγει έστω και ένα ψήφισμα συμπαράστασης στη νεαρή επιστήμονα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ