ΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε επιφυλακή η ΠΥΛ

Πληθαίνουν τα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας που συνεχίζεται για δεύτερο 24ωρο στη Λάρισα, ενώ σε επιφυλακή παραμένει πάντα η Πυροσβεστική Υπηρεσία που από χθες το βράδυ χρειάστηκε να επέμβει σε τουλάχιστο 3 περιπτώσεις για την άντληση υδάτων από υπόγεια σε συνοικίες της πόλης,

ενώ κλιμάκιο επιχείρησε και στα Φάρσαλα για την άντληση υδάτων από αποθήκες κεντρικού σούπερ μάρκετ.

Η συνεχής βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα σήμερα να καταγραφούν 3 περιπτώσεις πτώσης δέντρων που κατέληξαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, ενώ οι υπηρεσίες του δήμου αλλά και η ΠΥΛ φρόντισαν για την απομάκρυνσή τους.

Πιο αναλυτικά σε μπαλκόνια πολυκατοικίας στην οδό Ταγματάρχου Βελισσαρίου κατέληξαν τα κλαδιά δέντρου που ξεριζώθηκε λόγω της κακοκαιρίας, ενώ δεν είχε την ίδια τύχη ΙΧ που βρίσκονταν παρκαρισμένο στη συνοικία Αμπελοκήπων, καθώς από την πτώση δέντρου προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο παρμπρίζ και την οροφή του.

Ανάλογο περιστατικό καταγράφηκε και στην οδό Όγλ, στο κέντρο της Λάρισας, όταν δέντρο που βρισκόταν στον αύλειο χώρο πολυκατοικίας ξεριζώθηκε προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Εξάλλου σύμφωνα με σχετική ενημέρωση ανοιχτή παραμένει σήμερα η οδός Μ. Αλεξάνδρου, αφού τα έργα της ΔΕΥΑΛ που κρατούν εδώ και μέρες κλειστό το δρόμο δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, ενώ για τους ίδιους λόγους δεν πραγματοποιήθηκε και η διακοπή υδροδότησης στον πεζόδρομο της Πατρόκλου, στο κέντρο της πόλης, που ήταν προγραμματισμένη από τις 10.00-13.00.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ