ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Την άμεση παρέμβαση του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν και να ξεκινήσει το έργο στη γέφυρα του Αργυροπουλίου που έχει ήδη δημοπρατήσει η περιφέρεια, ζητά με σημερινή του ανακοίνωση ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστ. Ροντούλης. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Μετά τη χρονοτριβή που παρατηρείται στο θέμα της αποκατάστασης της γέφυρας στο Αργυροπούλι, η δημοτική παράταξη ” Δράση Πολιτών” καλεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, να ασχοληθεί προσωπικά με την υπόθεση.

Έτσι, ο επικεφαλής της ” Δράσης Πολιτών”, κ. Στέλιος Ροντούλης, προέβη σήμερα στην παρακάτω δήλωση:” Γνωρίζω πολύ καλά το μεγάλο ενδιαφέρον του κ. Αγοραστού για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Τυρνάβου.Όπως γνωρίζω, επίσης καλά, και την αποτελεσματικότητα του ανδρός, κάθε φορά που προωθεί διαδικασίες επίλυσης προβλημάτων που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες του θεσσαλικού διαμερίσματος.

Τούτων δοθέντων, ευελπιστούμε στην προσωπική ενασχόληση του κ. Αγοραστού για την επιτάχυνση των διαδικασιών  αποκατάστασης της εν λόγω γέφυρας, έτσι ώστε να καταστεί ασφαλής η διέλευσή της από τους πολίτες.Είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσωπική εμπλοκή του Περιφερειάρχη στο ζήτημα θα άρει τα εμπόδια που προκαλούν την παρατηρούμενη κωλυσιεργία και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων σε Λυγαριά και Αργυροπούλι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ