ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “π. ΚΛΕΟΜΕΝΗ”

Με ανάρτηση την Κυριακή 17 Ιουλίου, στη σελίδα που διατηρεί στο fb ο Πατριωτικός Σύνδεσμος γίνεται γνωστός ότι μέλη του συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο συναντήθηκαν το Σάββατο στην Αθήνα με τον “π. Κλεομένη” που βεβήλωσε χθες το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα.

Μάλιστα στην ανάρτηση ο σύνδεσμος πλέκει το εγκώμιο του π. Κλεομένη αποκαλώντας τον Παπαφλέσα!!!
Στην ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφίες και στην οποία γίνονται γνωστές και άλλες συναντήσεις των μελών του συνδέσμου αναφέρονται τα εξής:
“Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο πραγματοποίησαν το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 διαδοχικές συναντήσεις στην Αθήνα με άξιους Έλληνες. Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον σύγχρονο Παπαφλέσσα πατέρα Κλεομένη, ο οποίος κρατάει ψηλά το λάβαρο της Ορθοδοξίας και είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους ανύπαρκτους Ιερωμένους τόσο του Νέου όσο και του Πατρίου Ημερολογίου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων· με τον διοικητή του άρματος που γκρέμισε την πόρτα του Πολυτεχνείου χωρίς να συμβεί το παραμικρό Μιχάλη Γουνελά αλλά και με τα άξια Μέλη της στέγης Ελλήνων αστέγων του Βοτανικού δικηγόρο Κατερίνα Παντελίδου και τον Ιωάννη Ιωαννίδη γνωστό και ως Στρατηγό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ