Π. ΡΕΜΠΑΠΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΗΡΞΑΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ

Την απάντησή του στην ανακοινωση – καταγγελία μελών του Διευρυμένου ΠΥΣΔΕ Λάρισας, σύμφωνα με την οποία ο κ. Π. Ρεμπάπης ( μέλος επίσης του Διευρυμένου ΠΥΣΔΕ) επιτέθηκε εναντίον άλλου μέλους, της κ. Ε. Μαγαλιού, έστειλε ο Παναγιώτης Ρεμπάπης στην οποία αναφέρει τα εξής:

 

“Ποιος ήρξατο χειρών αδίκων

Δικαιολογημένη η αγανάκτηση  όταν ο θεσμικός ρόλος του αιρετού αμφισβητείται από διορισμένα μέλη του ΠΥΣΔΕ.

Στη σημερινή συνεδρίαση του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ Λάρισας και πριν την έναρξη της διαδικασίας ανοίγματος των φακέλων αξιολόγησης των υποψήφιων διευθυντών, ως αιρετός εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Παρέμβασης-Συνεργαζόμενοι προσήλθα στη συνεδρίαση όπου και κατέθεσα συγκεκριμένη δήλωση σχετικά με τη διαδικασία. Ζητούσα κατά τη διαδικασία ανοίγματος των φακέλων  με τα φύλλα αξιολόγησης , στο πλαίσιο της διαφάνειας αλλά και του ελέγχου της διαδικασίας να ανακοινώνεται ακουστικά αλλά και οπτικά η βαθμολογία που πήρε καθ’ ένας υποψήφιος , αλλά και από ποιον την έλαβε,  έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν. Άραγε τι έχουν να φοβηθούν;  Άλλωστε ουδεμία ειδική διάταξη προβλέπει την μυστικότητα των επιμέρους απόψεων των μελών του Συμβουλίου. Επίσης δεν μπορεί να τεθεί ζήτημα εμπιστευτικότητας στα πλαίσια αυτού, όπως   επικαλούνταν κάποιοι,  αφού τα μέλη ενός συλλογικού οργάνου πρέπει  να έχουν την ίδια πρόσβαση στις  σχετικές πληροφορίες που υπάρχουν και από καμία διάταξη νόμου, δεν απορρέει μία τέτοια επίκληση.

Μετά από αυτό  η διορισμένη εκπρόσωπος Ερμίνα Μαγαλιού  μέλος των ΣΥΝΕΚ, Γραμματέας της ΕΛΜΕ Λάρισας! με εγκάλεσε λέγοντάς  μου ότι « σας επιτρέψαμε να είστε μέσα στο Συμβούλιο!!» Στη δικαιολογημένη αγανάκτησή μου και υψώνοντας το τόνο της φωνής μου, επιτέθηκε εναντίον μου με ανοίκειο τρόπο λέγοντάς μου ότι αυτό που κάνεις είναι φασιστικό!!! Μια δοτή της κυβέρνησης αμφισβήτησε το αυτονόητο δικαίωμά μου να είμαι  παρών και να ελέγχω τη διαδικασία  ως όφειλα να κάνω. Το ότι δήθεν χτύπησε στο χέρι επειδή απλά έσπρωξα τη καρέκλα που βρίσκονταν ανάμεσά μας επειδή εκνευρίστηκα, είναι ανάξιο σχολιασμού. Σε άλλο σημείο της διαδικασίας δε,  δήλωσε με εντελώς απαξιωτικό τρόπο  προς εμένα« εσύ ούτε καν συμμετέχεις, δεν θέλεις να λειτουργήσεις ως μέλος, και δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις πρόταση!!»

Μετά από λίγο συνέβη το εξής απίστευτο γεγονός που αποσιωπάται εντέχνως από την ανακοίνωση των τριών. Εμφανίστηκε μέλος των ΣΥΝΕΚ και του Δ.Σ της ΕΛΜΕ έξω από τη πόρτα του Συμβουλίου μαινόμενος,  ωσεί ταύρος εν υαλοπωλείο υβρίζοντάς με ως φασίστα! καλώντας με να βγω έξω και ότι θα με πατήσει κάτω!!! Άραγε ο συγκεκριμένος συνάδελφος ως τι ήρθε εκεί; ποιος τον κάλεσε και γιατί;

Προφανώς  κάποιοι  δεν  ντρέπονται  ούτε  να  ψευδολογούν , ούτε  να  λειτουργούν με  φασιστικό  τρόπο  απλά και μόνο  επειδή  ανήκουν στο κόμμα που  κυβερνά.Δεν  μας  τρομάζουν  ούτε  πρόκειται  να  μας  κλείσουν  το στόμα  όπως  επιδιώκουν.Ας  ανακοινώσουν  τις   βαθμολογίες  που  ο  καθένας  έβαλε  με  το  όνομά  του  και  ας  μην κρύβονται. “

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ