ΣΚΟΤΩΣΕ -ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ- ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ

Ο 45χρονος δράστης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ήταν τρόφιμος στον ξενώνα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί, αλλά είχε δικαίωμα να βγαίνει, βγήκε με άδεια σήμερα, πήγε στο σπίτι της συντρόφου του, την κατέσφαξε και αμέσως μετά το έγκλημα επέστρεψε στο Δαφνί, πήγε σε έναν ψυχίατρο και ομολόγησε πως σκότωσε την φίλη του και μάλιστα υπέδειξε και το σπίτι στο Περιστέρι που έγινε το έγκλημα.

Ο ψυχίατρος κάλεσε την Αστυνομία να το αναφέρει, κλιμάκιο της οποίας μετέβη νωρίτερα το μεσημέρι στο συγκεκριμένο σπίτι επί της οδού Παραμυθίας 8 και όντως ανακάλυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μία λίμνη αίματος από τα πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι που έφερε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας,  ο δράστης ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού πριν περίπου 10 χρόνια είχε δολοφονήσει και την σύζυγό του τότε, είχε προφυλακιστεί και αργότερα αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρείο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε μεταφερθεί στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, όπου έπαιρνε τα φάρμακά του και είχε δικαίωμα να βγαίνει κάθε μεσημέρι.

Στο διάστημα αυτό είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη στο Περιστέρι, βγήκε και σήμερα το μεσημέρι και αποφάσισε να πάει στο σπίτι της, επί της οδού Παραμυθίας.

Εκεί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το θύμα του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος θόλωσε, άρπαξε ένα μαχαίρι και την κατέσφαξε, καταφέρνοντας της πολλαπλά χτυπήματα με αυτό…

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής που έχει αναλάβει και την προανάκριση. Στο σπίτι της οδού Παραμυθίας έχει μεταβεί ιατροδικαστής ενώ στην Ασφάλεια έχει μεταβεί και ο γιος της άτυχης γυναίκας για να καταθέσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ