ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Πολλές συζητήσεις προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες οι επιθέσεις που έκαναν κουκουλοφόροι σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δικαστική απόφαση που διατηρεί στη φυλακή μία νεαρή κοπέλα και επιστήμονα, την Ηριάννα, χωρίς μάλιστα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία.

Οπως ήταν φυσικό συντηρητικοί πολιτικοί, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και θλιβερά παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας, ξεσπάθωσαν κατά των κουκουλοφόρων ζητώντας την τήρηση των νόμων και την παραδειγματική τιμωρία των διαμαρτυρόμενων, χωρίς φυσικά να μπουν στην ουσία της διαμαρτυρίας που ήταν η άδικη απόφαση και να πουν έστω και μία κουβέντα για την κοπέλα που καταστρέφεται η ζωή της άδικα στη φυλακή εξαιτίας μίας ανεξήγητης και λανθασμένης δικαστικής απόφασης.

Δυστυχώς για όλους αυτούς και ειδικά για τους “δημοσιογράφους” σκυλάκια του συστήματος και του κεφαλαίου, έχουν μεγαλύτερη αξία κάποιες βιτρίνες στην Ερμού από μία ανθρώπινη ζωή που χάνεται άδικα. Προέχει το κέρδος και η διατήρηση της άρχουσας τάξης.

Γι’ αυτό και δεν βρέθηκε ένας να πει μία καλή κουβέντα για την Ηριάννα και να κριτικάρει την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ντροπή και αίσχος.

ΥΓ: Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι δικαιολογημένες οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων, αλλά στην παρούσα φάση εκείνο που προέχει είναι η απελευθέρωση της Ηριάννας.

Γιάννης Παιδής

φωτο από madata.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ