ΣΤΟΝ Π.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ Ο Γ.ΜΑΝΩΛΗΣ

Ομάδα στελεχών της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, αποτελούμενη από τον επικεφαλής κ. Γιώργο Μανώλη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της  Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου Αθανάσιο Βλάχο και Κώστα Ζαρδούκα,  επισκέφθηκε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής

που εδρεύει στο κτήριο των διοδίων Πυργετού.

Εκεί  ενημερώθηκαν από τον διοικητή του Πυροσβεστικού σταθμού για τις αρμοδιότητες του συγκεκριμένου σταθμού, τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις καθώς και τα οχήματα που διαθέτουν.

Όπως ειπώθηκε από μέρους του κ. Μπλαντή, διοικητή του κλιμακίου, κύρια δραστηριότητά τους είναι η άμεση παρέμβαση εντός της ΠΑΘΕ και των σηράγγων Τ1 και Τ2 σε περίπτωση ατυχημάτων ή εκδήλωση πυρκαγιάς, με τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό που διαθέτουν. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα, με προϋποθέσεις, επικουρικής παρέμβασης τους σε αρχικό στάδιο εκδήλωσης πυρκαγιάς  στην ευρύτερη περιοχή.

Η συνάντηση  και η ενημέρωση διήρκησε μία ώρα.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο κ. Μανώλης από την υποδοχή και την ενημέρωση από τον διοικητή κ. Μπλαντή και τους πυροσβέστες της βάρδιας και ζητάει από την πολιτεία, την στελέχωση της υπηρεσίας με περισσότερο προσωπικό και την ενίσχυση των πυροσβεστικών μέσων, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν καλύτερα στα αυξημένα καθήκοντά τους .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com