ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε χθες το πρωί, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, περιπολικό όχημα το οποίο είναι πρόσφορα των εταιριών «ΚΟSMΟCΑR Α.Ε.» και «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.», με τη συμβολή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Πρόκειται για όχημα μάρκας « SKODA OCTAVIA G – TEC », διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου και αμόλυβδης βενζίνης), το οποίο διατέθηκε για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Α’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Επιπλέον η «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.» αναλαμβάνει την τροφοδοσία του οχήματος με φυσικό αέριο, για χρονικό διάστημα 6 μηνών, ενώ τη συντήρηση του για τρία έτη αναλαμβάνει η εταιρία « KOSMOCAR Α.Ε.

Το όχημα παρέλαβαν συμβολικά σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΚΟSΜΟCAR Α.Ε.», Στήβεν Σίρτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε.» Θεόδωρος Κιτσάκος και Δημήτριος Δημητριάδης, αντίστοιχα, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργος Καλούδης.

Παρέστησαν ακόμα, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, οι Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί καθώς και εκπρόσωποι – μέλη των εταιριών που προσέφεραν το περιπολικό όχημα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ