«Η ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ» ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΜΥΛΟΣ

Τρία χρόνια μετά την αγαπημένη και στη χώρα μας ταινία «Ανθρώπινο Κεφάλαιο», ο Πάολο Βίρτζι δημιούργησε την κομεντί «Η Τρελή Χαρά» που θα προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου

στις 22:00 στο Σινέ Μύλος – Μπαρμπής Βοζαλής.

Γυρισμένη στη μαγευτική Τοσκάνη, πρόκειται για μια παραλλαγή του «Θέλμα και Λουίζ», η οποία ισορροπεί άψογα ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, παρουσιάζει με λεπτότητα την ψυχική ασθένεια και βάζει τους «τρελούς» να μαθαίνουν στους «λογικούς» τι σημαίνει ανθρωπιά.

Ποια είναι τα όρια μεταξύ λογικής και τρέλας; Μπορεί ο χρόνος και  η φιλία (και… μερικά ψυχοφάρμακα) να κάνουν δυο βαθιά τραυματισμένες ψυχικά γυναίκες να βρουν ξανά τη χαρά της ζωής;

Η Μπεατρίς είναι μια όμορφη, μυθομανής μεγαλοαστή που εγκατέλειψε τον πλούσιο σύζυγό της για να κυνηγήσει τον έρωτά της για τον λάθος άνδρα. Η Ντονατέλα είναι μια νεαρή μητέρα που λόγω σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων έχασε την κηδεμονία του παιδιού της. Οι δύο γυναίκες είναι ασθενείς σε ψυχιατρική κλινική. Μια μέρα το σκάνε αναζητώντας την ευτυχία, την αγάπη και τη συμφιλίωση με το παρελθόν, και ζουν μια περιπέτεια που θα τις αλλάξει για πάντα.

Επίσημη Συμμετοχή στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών. Υποψήφια για βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας η Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, χάρμα οφθαλμών ως τρελή με χρυσή καρδιά.

Κομεντί 2016 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 116′

Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι, με τους: Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μικάελα Ραματσότι, Βαλεντίνα Καρνελούτι.

Γενική είσοδος 4 ευρώ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com