ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο 82ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΗΛΙΕΣ ΒΟΛΟΥ (ΦΩΤΟ)

Σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των χωριών Μηλιές και Βυζίτσα εντοπίστηκε τελικά η σορός του 82χρονου Δημήτρη Κοντογιάννη, που αγνοούνταν από τις 4 Ιουλίου όταν και αναχώρησε από το σπίτι του για πεζοπορία, με αποτέλεσμα έκτοτε να χαθούν τα ίχνη του.

Θυμίζουμε πως παρά τις έρευνες ανδρών της 8ης ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντών που μετείχαν σε αυτές δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, ενώ συγγενείς και φίλοι μετά και την έκδοση “silver alert” συνέχισαν να ψάχνουν, για να εντοπίσουν δυστυχώς τη σορό του 19 ολόκληρες μέρες μετά, σε δυσπρόσιτη περιοχή πίσω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Σημειώνεται πως αστυνομικοί του Α.Τ Μηλεών, άνδρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, πυροσβέστες και εθελοντές μετείχαν στην επιχείρηση για να ανασυρθεί η σορός, ενώ επιστρατεύτηκαν και αλυσοπρίονα προκειμένου να ανοίξει δρόμος για την προσέγγιση του δύσβατου σημείου όπου και βρέθηκε τελικά το πτώμα του άτυχου 82χρονου.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του ιδιαίτερα αγαπητού συνταξιούχου γυμναστή θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ