7 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ

Εκείνο το απογευματινό της 23ης Ιουλίου, ακριβώς πριν 7 χρόνια, η Λάρισα φλέγονταν από το κύμα του καύσωνα, που δυστυχώς έφερε μαζί του και το θλιβερό μαντάτο.

Αυτό που στην κυριολεξία πυρπόλησε τις καρδιές όλων των Λαρισαίων, όταν συνειδητοποίησαν πως ο Πρωταθλητής Πρόεδρος ξεκίνησε απροειδοποίητα το μεγάλο ταξίδι για το βυσσινί club του παραδείσου.

Ο θάνατος του Στέλιου Καντώνια, δεν ήταν απλά ένα συγκλονιστικό γεγονός. Ήταν η αλλαγή μιας μοναδικής σελίδας, που άφηνε πίσω της ολόχρυσες παρακαταθήκες. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λέξεις. Στερεύει ο νους στη θύμηση της αποδημίας ενός φανταστικού Ανθρώπου, ενός αξιοθαύμαστου επιχειρηματία, ενός απίστευτης μοναδικότητας ποδοσφαιρικού ηγέτη.
Επτά χρόνια χωρίς τον Πρωταθλητή Πρόεδρο. Η θλιβερή επέτειος, απλά μας θυμίζει τις συγκλονιστικές του τελευταίου αποχωρισμού στιγμές. Όμως, ολοζώντανη παραμένει η βαριά κληρονομιά του. Αυτή που μας καθοδηγεί και μας υπενθυμίζει διαρκώς, πως η πιθανή επανάληψη εκείνου του άθλου, θα γίνει από την ΑΕΛ και μόνο!
Έχοντας ως οδηγό το κοινωνικό και ποδοσφαιρικό του μεγαλείο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ,  Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές μας και οι χιλιάδες των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του και υποσχόμαστε, ότι, ο αγώνας μας για την επάνοδο της “βασίλισσας του κάμπου” στο θρόνο της, θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος. Όπως ακριβώς μας τον κληροδότησε εκείνος!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com