ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΔΡΥΑΝΟΒΙΤΙΚΑ 2017»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Δρυανοβίτικα 2017» για τον εορτασμό του προστάτη άγιου του χωριού, Προφήτη Ηλία.

Στις εκδηλώσεις που παρακαλούθησε πλήθος κόσμου εμφανίστηκαν χορευτικά συγκροτήματα που απέσπασαν το χειροκρότημα ενώ υπήρξαν και λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμή του Προφήτη Ηλία.

Ο Μ.Ε.Σ. Δρυμού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνα, το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου και αντιδημάρχους καθώς και το πλήθος του κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

Ευχαριστεί επίσης:

την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη χορήγηση τραπεζοκαθισμάτων και της εξέδρας των μουσικών, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελασσόνας κα Τσιαντέ Αλεξάνδρα και τη Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας για τον δανεισμό παραδοσιακών φορεσιών.

Ευχαριστεί και συγχαίρει τη χορευτική ομάδα «Ξένιοι Κρήτες» της Ακαδημίας Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας και τα χορευτικά τμήματα της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας για την παρουσία τους και την άψογη εμφάνισή τους.

Ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους τόσο κατά την προετοιμασία των εκδηλώσεων, όσο κατά τη διάρκειά τους αλλά και μετά το πέρας αυτών.

Τέλος, ευχαριστεί ιδιαίτερα και συγχαίρει τη χοροδιδάσκαλο κα Στατήρη Ευαγγελία και τους χορευτές που πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου για την άρτια και εξαιρετική παρουσίαση χορών από διάφορες περιοχές της χώρας μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com