ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε μεταγραφικές κινήσεις επενδύοντας στο μέλλον με την απόκτηση νεαρών αθλητριών προχώρησε η Ολύμπια Λάρισας, που ανακοίνωσε την απόκτηση της φόργουορντ Χρυσάνθης Μπενέκη από τους Τιτάνες Παλαμά, της γκάρντ Βασιλικής Ντούρα που αποκτήθηκε με αποδέσμευση από τον Αλμυρό και της 16χρονης πόιντ-γκάρντ

Γεωργίας Μιχαηλίδου που προέρχεται από την ΑΕΒ Διμηνίου.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση για τη Χρ. Μπενέκη η Ολύμπια αναφέρει τα εξής:

Μεταγραφή με παρόν και μέλλον για την ομάδα μας, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά με την παραχώρηση της υψηλόσωμης νεαρής φόργουορντ από τους Τιτάνες.
Η Χρυσάνθη αποτελεί μία από τις πλέον ταλαντούχες αθλήτριες της γενιάς της σε πανελλήνιο επίπεδο. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε μια ακόμα σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της ομάδας του Παλαμά, καθώς ήταν εκ των βασικών ηγετών στο σκοράρισμα και όχι μόνο.
Σπουδαία διάκριση αποτελεί η πρόσφατη βράβευση με την συμμετοχή της στην καλύτερη πεντάδα της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων 2017 ενώ πέρυσι χρίστηκε διεθνής με την εθνική ομάδα U15.
Η Ολύμπια Λάρισας θεωρεί άξιους συγχαρητηρίων το Δ.Σ. των Τιτάνων Παλαμά για την άριστη συνεργασία καθώς και τον προπονητή της, για τη εξαιρετική δουλειά στο αναπτυξιακό τμήμα των κορασίδων.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΗΣ Β. ΝΤΟΥΡΑ

Στην Ολύμπια Λάρισας και η Βασιλική Ντούρα η γκάρντ από τον Αλμυρό αποκτήθηκε με αποδέσμευση και θα αγωνίζεται με τις “πορτοκαλί” τη νέα σεζόν. Είναι γεννημένη το 1998 κατάγεται από τον Αλμυρό και ξεκίνησε το μπάσκετ στον Γ.Σ. Αλμυρού, σύντομα ξεχώρισε και μεταπήδησε στην ΑΕΒ Διμηνίου όπου κατάκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων Θεσσαλίας και συμμετείχε στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι σπουδές της την έφεραν στη Λάρισα και πλέον θα ενισχύει την ομάδας με χαρακτηριστικό της προσόν το σουτ μέσης και μακρινής απόστασης.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΗΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Είναι γεννημένη μόλις το 2001 και κατά γενική ομολογία είναι μία από τα μεγαλύτερα ταλέντα τις Θεσσαλίας στην ηλικία της, με συμμετοχή στο τουρνουά Καπαγέρωφ 2016. Η πόιντ-γκάρντ των πορτοκαλί προέρχεται από μία πλήρη σεζόν, έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, διαθέτει ταχύτητα, εξαιρετικό σουτ και δυναμική διείσδυση. Αποκτήθηκε από την ΑΕΒΔ που με τις καταπληκτικές εμφανίσεις την χρονιά που ολοκληρώθηκε διακρίθηκε αγωνιστικά, αλλά και ηγετικά, στο αναπτυξιακό και γυναικείο πρωτάθλημα.
Ολοκλήρωσε την σεζόν με μέσο όρο 19 πόντων ανά παιχνίδι, 3.5 ασίστ, 3 τρίποντα. Αναμένεται αν και πρωτοεμφανιζόμενη στην Α2 κατηγορία να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας, αποτελώντας προσθήκη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ