ΑΝΑΒΕΙ “ΦΩΤΙΕΣ” ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ

Νέα δεδομένα στην τοπική πολιτική σκηνή δημιουργεί η σημερινή δήλωση της βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά η οποία έγινε με αφορμή τις θετικές εξελίξεις για την κάλυψη των παραλίων του νομού με ασθενοφόρα.

Στη δήλωσή της η κ. Βαγενά ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής στο νομό όποτε και αν γίνουν οι εθνικές εκλογές και σίγουρα αυτή η δήλωση δημιουργεί προοπτικές για τη διεκδίκηση της έδρας από νέα πρόσωπα εντός ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η κ. Βαγενά αναφέρει:

“Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης, θα ήθελα να προσθέσω ότι βεβαίως το τελικό αποτέλεσμα της κάλυψης των παραλίων της Αγιάς με ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας Αγιάς, για το οποίο με πληροφόρησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ο ίδιος ο Δήμαρχος Αγιάς, κ. Αντώνης Γκουντάρας, οφείλεται στην σκληρή δουλειά και συνέπεια της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Βάσως Αυγέρη, καθώς και στο ενδιαφέρον του Υπουργείου Υγείας και της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΚΑΒ.

Εμείς σαν βουλευτές αφουγκραζόμαστε τα αιτήματα της κοινωνίας και προσπαθούμε να μεσολαβήσουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες και υπουργεία για την επίλυσή τους. Αυτός είναι ο ρόλος μας, για αυτό μας εξέλεξε ο κόσμος.

Εγώ δε προσωπικά δεν έχω καμία άλλη φιλοδοξία εκτός από αυτή. Γιατί, όπως έχω κατ’ επανάληψη τονίσει, δεν πρόκειται να είμαι ξανά υποψήφια στον νομό μας, άρα δεν “μαζεύω ψήφους”. Μακριά από εμένα μία τέτοια λογική. Μακάρι να είμαι χρήσιμη όσο είμαι βουλευτής, βοηθώντας με τις μικρές μου δυνάμεις τον τόπο μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ