ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου δύο νέων ανθρώπων, του 43χρονου Λαρισαίου επιχειρηματία, Διονύση Τσεκούρα, που δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ, και του 34χρονου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, Νίκου Γρηγορίου, που υπηρετούσε στην 120 Π.Μ. στην Καλαμάτα ενώ είχε υπηρετήσει και στη Λάρισα, ξύπνησε σήμερα η Λάρισα.

Ο Διονύσης Τσεκούρας ιδιοκτήτης του μοιραίου αεροσκάφους θεωρούνταν ένας από τους πλέον έμπειρους πιλότους στην αερολέσχη Λάρισας και είχε καταγράψει αρκετές ώρες πτήσεων στο ενεργητικό του.

Ο εκλιπών που ήταν ιδιοκτήτης του coffeedeal στη Λάρισα αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και δύο παιδιά ενώ με τον άτυχο Νίκο Γρηγορίου ήταν φίλοι καταγόμενοι και οι δύο από την Αμφιλοχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοιραίο μονοκινητήριο αεροσκάφος απογειώθηκε από την Τερψιθέα και κατέπεσε στον αρχαιολογικό χώρο των Δένδρων, στην περιοχή της Αργισσας, ενώ στον τόπο του δυστυχήματος όπου παραμένουν τα συντρίμμια του, θα έλθουν σήμερα εμπειρογνώμονες για να βρουν απαντήσεις στα αίτια της πτώσης του μονοκινητήριου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ