ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ-ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τελειωμό δεν έχουν τα παράπονα αναγνωστών της σελίδας που ανατρέχοντας σε περσινό ρεπορτάζ του paidis.com αναφορικά με την εμφάνιση κατσαρίδων στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης έσπευσαν σε νέες τηλεφωνικές παρεμβάσεις.

«Τα ίδια Παντελάκη μου και φέτος, με τα μεταλλαγμένα και φτερωτά έντομα να ίπτανται πάνω από τα κεφάλια μας, ενώ στο κενό έπεσαν οι απεντομώσεις αφού όπως μας ενημέρωσαν από τα συνεργεία οι σχετικοί ψεκασμοί σε υπονόμους και φρεάτια έπρεπε να ολοκληρωθούν το αργότερο το Μάιο», επεσήμανε αναγνώστης της σελίδας.

Όπως και να’ χει το πρόβλημα υφίσταται και είναι σοβαρό, αφού η μάχη της κατσαρίδας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε σπίτια και καταστήματα της πόλης.

Να μου το θυμηθείτε, αν δεν πάρουν φωτιά και φέτος τηλέφωνα των υπηρεσιών του δήμου, πάλι εδώ θα είμαστε του χρόνου να γράφουμε δυστυχώς τα ίδια.

Και ας μας επιτρέψουν οι αρμόδιοι, όταν ένα πρόβλημα επισημαίνεται για δεύτερη φορά και στην ίδια αν όχι μεγαλύτερη έκταση τότε δεν μιλάμε για αβλεψία και ολιγωρία αλλά για κανονικότατη αδιαφορία, όταν μάλιστα υπάρχει το προηγούμενο του καλοκαιριού που πέρασε!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ