ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ “ΤΙΣ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ”

Η ανακοίνωση του διευθυντή β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας

Σχετικά με τις «μη σύννομες ενέργειές» μου, που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Περιφερειακής Διευθύντριας Π/θμιας& Δ/θμιαςΕκπ/σης Θεσσαλίας  προς αποφυγή παρανοήσεων και λανθασμένων εντυπώσεων αναφέρω τα εξής. Στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ/θμιαςΕκπ/σης Λάρισας αναρτήθηκε η πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών

σε σχολικές μονάδες,σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 57/27-7-2017 πράξη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ, όπως άλλωστε έγινε και από άλλες Διευθύνσεις  της χώρας, ενδεικτικά αναφέρω τις ΔΔΕ Καρδίτσας και Μαγνησίας. Εξάλλου είναι πάγια τακτική όλες οι προτάσεις του ΠΥΣΔΕ να αναρτώνται στην ιστοσελίδα και στην συνέχεια να εκδίδεται απόφαση από την Περιφερειακή Διευθύντρια, διαδικασία που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει επισημανθεί ως παράτυπη ή μη σύννομη.

Σχετικά με τη δεύτερη «μη σύννομη ενέργεια»,αυτή αφορά στην πρόσκληση υποβολής δήλωσης, εκ νέου, για την πλήρωση κενής θέσης σε σχολική μονάδα (η οποία δεν συμπεριλαμβανόταν στην πρόταση που εστάλη στην ΠΔΕ) και η οποία έγινε με βάση το άρθρο 11 παρ. 2 της Φ361.22/21/90780/Ε3/31-5-2017 ΥΑ και μετά από σύμφωνη γνώμη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ