ΣΕ ΝΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΖΕΡΒΑ

Πανευτυχής και… μπουγελωμένη η Λαρισαία τεχνικός της Εθνικής Κωφών Γυναικών Αθηνά Ζέρβα οδηγεί σε νέα σπουδαία διάκριση τα κορίτσια της ομάδας που επικράτησαν εύκολα της Ιταλίας στο δεύτερο ημιτελικό των “Deaflympics” που πραγματοποιούνται στη Σαμψούντα της Τουρκίας  παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό

όπου και θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο απέναντι στη Λιθουανία.

Ο τίτλος της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας θα κριθεί σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 29/7 (16.00) με την Ελλάδα να είναι ήδη στα μετάλλια, ενώ σε δηλώσεις της για τη νέα διάκριση της Εθνικής η Αθηνά Ζέρβα τόνισε τα εξής:

«Οι μεγάλοι στόχοι θέλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τα παιχνίδια αυτά είναι χωρίς αύριο. Ήρθαμε εδώ με έναν στόχο. Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι μας βάζει στα μετάλλια. Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί και μας στηρίζει. Αυτή τη νίκη την αφιερώνω σε όλους αγαπούν και στηρίζουν αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επιτελείς της ομάδας, που βοήθησαν σημαντικά σε όλο αυτό που γίνεται».

Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια και τη Λαρισαία Αθηνά Ζέρβα που για μια ακόμη φορά έκανε περήφανη τη χώρα αλλά και τον τόπο καταγωγής της!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ