ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ 1-1 ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Με αρνητικό πρωταγωνιστή το διαιτητή Γρατσάνη που με τα σφυρίγματά του κατάφερε να εκνευρίσει παίκτες και φιλάθλους σε ένα κακό παιχνίδι η ΑΕΛ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λαμία, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο AEL FC ARENA.

Η ΑΕΛ εμφανίστηκε πιο ορεξάτη με την έναρξη του αγώνα, ωστόσο κατά τη διάρκειά του ο ρυθμός έπεσε με τους Λαμιώτες να κοιτάνε περισσότερο την άμυνά τους, την ώρα που οι λανθασμένες υποδείξεις του ρέφερι έφεραν εκνευρισμό και στον πάγκο με αποκορύφωμα την είσοδο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α. Κούγια στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές.

Η ΑΕΛ κατάφερε τελικά να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Λαμίας στο 74’, όταν ο Ναζλίδης μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έδωσε στον Κρητικό και εκείνος βρήκε πολύ έξυπνα το  Ντέλετιτς που πλάσαρε για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 84’, όταν ο Τσέλιος με κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Πόντλογκαρ, που πλάσαρε εύστοχα τον Μπόζοβιτς για το 1-1.

Οι παίκτες της ΑΕΛ επιχείρησαν να αντιδράσουν ωστόσο στο 86’ η κεφαλιά του Ζίζιτς από το φάουλ του Ντέλετιτς απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Μάρκο Ασίγκμπα, ενώ στο 90’ λίγο έλειψε η Λαμία να φτάσει στην ανατροπή όταν ο Φατιόν υπέπεσε σε λάθος στο κέντρο, ο Πατσαρούχας έκλεψε τη μπάλα, ο Ζίζιτς όμως δήλωσε παρών πριν ο παίκτης της Λαμίας βρεθεί απέναντι από τον Μπόζοβιτς.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Φάρκας, Ζίζιτς, Ρέντζας, Γουάλας, Φατιόν, Αναστασόπουλος (81′ Αγρόδημος), Ντοντό (69′ Κρητικός), Ντέλετιτς, Κρίζμαν (85′ Καλύβας), Ναζλίδης (76′ Περόνε).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας (46′ Παπαδόπουλος), Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Κουτρομάνος (46′ Κουκόλης), Βασιλαντωνόπουλος (82′ Μανιάς), Ακόστα (72′ Τσέλιος), Όμο (77′ Πατσαρούχας), Μπλάζιτς (59′ Φράγκος), Βουό (59′ Τσούκαλος), Μπουλούλης (46′ Πόλντογκαρ), Ασίγκμπα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ