ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ 55ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος του, ο 55χρονος εκπαιδευτικός Χρήστος Καρτσιακλής, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.  Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Χρ. Καρτσιακλής ήταν ενεργό μέλος του οικολογικού κινήματος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Οικολογική Θεσσαλία” στις εκλογές του 2017.

Με αφορμή το θάνατό του η παράταξη και ο επικεφαλής της Νίκος Πουτσιάκας εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

“Εφυγε σήμερα από κοντά μας το μέλος της «Οικολογικής Θεσσαλίας» και υποψήφιός της στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 Χρήστος Καρτσιακλής.

Ο Χρήστος ήταν καθηγητής βιολογίας και ιδρυτικό μέλος της οικολογικής Κίνησης Τρικάλων, ιδεολόγος και αγωνιστής τον χαρακτήριζε η σεμνότητα και ανιδιοτέλεια και παρά τις όποιες ατυχίες και τα συνακόλουθα προβλήματα υγείας που είχε στη ζωή του, πάλεψε πάντα με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Τα μέλη της «Οικολογικής Θεσσαλίας» τον αποχαιρετούν ευχόμενοι να είναι αιωνία η μνήμη του και δίδαγμα η στάση του και ο αγώνας του.

Καλό ταξίδι Χρήστο”.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ