ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με στόχους και φιλοδοξίες για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ ξεκινά τη Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο κεντρικό γήπεδο, η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Τυρνάβου, που όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή της στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ηδη οι προπονητές της ομάδας Δ. Παραφέστας και Ν. Αλεξούλης σε συνεργασία με τη διοίκηση καταστρώνουν τα σχέδια για τη νέα χρονιά και καλούν το φίλαθλο κόσμο να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και τη φετινή χρονιά.

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και ήφη έκλεισε η πρώτη μεταγραφή. Πρόκειται για τον Λέανδρο Τσατσελάρι που έπαιζε στην Κ17 της ΑΕΛ ενώ γίνονται συζητήσεις και με άλλους παίκτες και κυρίως με παίκτες από τον Τύρναβο που έπαιζαν σε άλλες ομάδες και θέλουν να επιστρέψουν.

Εν τω μεταξύ διοίκηση, προπονητές και παίκτες εύχονται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αχιλλέα Ροντούλη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και εγχειρίστηκε πρόσφατα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ