ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Κινητικότητα τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΛ, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου στόπερ Γιώργου Κούσα και του 23χρονου επιθετικού μέσου Δημήτρη Γροντή, ανανεώνοντας παράλληλα τη συνεργασία της με το Δημήτρη Καπό, ενώ παράλληλα έγινε και η παρουσίαση των σχεδίων για τη δημιουργία σχολής ποδοσφαίρου.

Πιο αναλυτικά:

Την απόκτηση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κούσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον έμπειρο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα απόμενα δυο χρόνια με τους «Βυσσινί». Ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής πέρυσι αγωνιζότανε με τον Παναιτωλικό με τον οποίο είχε 30 συμμετοχές και συνολικά 210 ενώ με την Αγρινιώτικη ομάδα  σημείωσε και 10 τέρματα. Επίσης, αγωνίστηκε  στον ΠΑΣ Γιάννενα και στον  Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εξάλλου η ΑΕΛ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου Δημήτρη Γροντή. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμφώνησε και υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια με τους «Βυσσινί». Ωστόσο, δεν θα παραμείνει στην ΑΕΛ αλλά θα δοθεί δανεικός στον  ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου Δημήτρη Γροντή για τα επόμενα 3 χρόνια.  Εξαιτίας, πρώτον, της μη συμμετοχής του φέτος το καλοκαίρι σε προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας και δεύτερον, της ύπαρξης πολλών και ποιοτικών παικτών στην ίδια θέση που συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας μας, ο Δημήτρης Γροντής θα δοθεί ως δανεικός στην φιλική ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για την επόμενη σεζόν.

Τέλος την  ανανέωση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καπό ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ και συγχρόνως τον δανεισμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από την ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2015 και μαζί της έχει καταγράψει 26 συμμετοχές και σημείωσε τέσσερα τέρματα.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το πλάνο και τη φιλοσοφία της για τη δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου παρουσίασε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου η ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Η Σχολή θα αποτελέσει την κιβωτό ταλέντων που θα γαλουχούνται από μικρή ηλικία στα ιδανικά της  ΑΕΛ και ταυτόχρονα θα διδάσκονται με ορθό τρόπο τα μυστικά του ποδοσφαίρου», τόνισε ο μεγαλομέτοχος Α. Κούγιας.

Σημειώνεται πως η Σχολή Ποδοσφαίρου θα χρησιμοποιεί τα γήπεδα της Ν. Πολιτείας και των Δένδρων, ενώ θα υπάρχει απόλυτη συνεργασία με όλες τις άλλες Ακαδημίες και τα Σωματεία, με την ΠΑΕ να αποκλείει την περίπτωση να λειτουργεί ανταγωνιστικά.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο προπονητής της ΑΕΛ  Αντρέ  Πάους , ο τεχνικός διευθυντής Ηλίας  Φυντάνης, ο γυμναστής Βασίλης  Καλαποθαράκος και ο προπονητής τερματοφυλάκων  Θοδωρής  Κάντας, όπως και οι εκπρόσωποι της  Αστραπής  Ν. Πολιτείας  κ.κ Γιώργος  Τσίντζος και Χρήστος  Σκάρλος.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ