ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ξεκίνησαν οι εργασίες  για την κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην ΤΚ Μαυροβουνίου η ομάδα της οποίας ως πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΛ θα αγωνίζεται φέτος στην Α1 κατηγορία του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Η κατασκευή του έργου θα γίνει σύμφωνα με τα καλύτερα, από επιστημονικής και τεχνικής άποψης, πρότυπα και υλικά. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν, χωρίς κατ’ ανάγκη να περιορίζονται σ’ αυτές, τα ακόλουθα:

Θα τοποθετηθούν τέσσερις (4) σιδηροϊστοί ηλεκτροφωτισμού ύψους 12m έκαστος. Η βάση έδρασης των ιστών θα είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα. Στην κορυφή του ιστού θα τοποθετηθούν δύο προβολείς ισχύος 1.000W έκαστος. Συνολικά θα τοποθετηθούν οκτώ (8) προβολείς. Στη βάση κάθε ιστού θα κατασκευαστεί πίλλαρ όπου θα τοποθετηθούν τα όργανα έναυσης και ασφάλειας του προβολέα. Η τροφοδοσία και ο έλεγχος της εγκατάστασης θα γίνεται από ηλεκτρικό πίνακα ο οποίος θα τοποθετηθεί σε πίλλαρ που θα βρίσκεται δίπλα στα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου της ΤΚ Μαυροβουνίου.

Την έναρξη των εργασιών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος των ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Χρήστος Τσιχίτας ο πρόεδρος της ΤΚ Μαυροβουνίου Κωνσταντίνος Μπάγκας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κιλελέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ