ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ MASTER CHEF Ο ΓΟΝΝΙΩΤΗΣ Κ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ

Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Μια λιγότερο πηγμένη σος και 4 υγρά χωνάκια ήταν η αιτία να χάσει χθες τον τίτλο του Ελληνα master chef, και μάλιστα για ένα πόντο, ο Γοννιώτης Κώστας Τσιάτσιος που καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού δεν έχανε ευκαιρία να τονίζει την καταγωγή του και το δέσιμο με τη γη και την παράδοση.

Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ο Λάμπρος Βακιάρος ο οποίος ύστερα από μία σκληρή μονομαχία υψηλού επίπεδου μαγειρικής κατάφερε να κερδίσει 68 βαθμούς και να γίνει ο νικητής του πιο νόστιμου παιχνιδιού!

Ο Κωνσταντίνος, στη δεύτερη θέση, συγκέντρωσε συνολικά 67 βαθμούς κι έδωσε τα συγχαρητήριά του στον συμπαίκτη του.

Οι φιναλίστ έπρεπε να διαγωνιστούν σε 3 δοκιμασίες. Στον πρώτο γύρο, κάθε παίκτης μπορούσε να συγκεντρώσει μέχρι και 20 βαθμούς, στον δεύτερο μέχρι 30 και στον τρίτο μέχρι 40.

«Να μαγειρέψετε με την καλύτερή σας διάθεση» είχε πει στους φιναλίστ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, πριν ξεκινήσουν οι δοκιμασίες. «Χωρίς, όμως, να κάνετε λάθη».

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον Λάμπρο που κέρδισε στον λαμπερό και ιδιαίτερα δύσκολο τελικό και έγινε ο νικητής του Master Chef, αλλά και στον Κωνσταντίνο που απέδειξε ότι είναι μάγειρας υψηλού επιπέδου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ