ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ

Επίσκεψη διοργανώνει η Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ την ημέρα των εγκαινίων

Συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Μουσείου – Μνημείου για τον ΔΣΕ στο χωριό Θεοτόκος του Γράμμου. Τα εγκαίνια του Μουσείου – Μνημείου θα γίνουν το Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 11 το πρωί.

Θα παραστεί ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Ενόψει των εγκαινίων του Μουσείου – Μνημείου η ΚΟ Θεσσαλίας διοργανώνει εκδρομή – επίσκεψη στην περιοχή, το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 19 Αυγούστου με πούλμαν από Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα εγκαίνια του Μουσείου το Σάββατο 19 Αυγούστου, περιήγηση στην περιοχή και αναχώρηση το απόγευμα του Σαββάτου. Για συμμετοχές απευθύνεστε στις Οργανώσεις της ΚΟ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και στο τηλέφωνο 2410254174 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 9 π.μ. – 1 μ.μ.Από τη Λάρισα το πουλμαν θα αναχωρήσει στις 06:00 πμ από την πλατεία λαού (ωδείο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ