ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΣΛ – ΦΑΡΟΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωνει τη συνεργασία της στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 με τον ΓΣ Λάρισας – Φάρος, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα από σήμερα, όσοι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για την ομάδα μας δικαιούνται έκπτωση 20% στα εισιτήρια διαρκείας του ΓΣ Λάρισας – Φάρος. Το ίδιο ισχύει και για όσους φιλάθλους του ΓΣ Λάρισας – Φάρος που θα αγοράσουν διαρκείας στην ομάδα τους, δικαιούνται δηλαδή 20% έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ, πάντα με επίδειξη του ανάλογου παραστατικού.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, επειδή κάποιοι κακόπιστοι παρερμήνευσαν την ενέργεια μας να συνεργαστούμε με τον ΓΣ Λάρισας – Φάρος στην πολιτική διαθέσεως και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, ενημερώνει τους φιλαθλους μας, ότι όποιος αγοράζει εισιτήριο διαρκείας από το τμήμα μπάσκετ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, το οποίο αντικειμενικά δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον με το πρωτάθλημα της Α1 όπου αγωνίζεται ο ΓΣ Λάρισας – Φάρος, θα έχει έκπτωση της τάξεως του 30% στα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ