ΕΞΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 650.000 € ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επιχορήγηση-ανάσα ύψους 650.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στο δήμο Τυρνάβου εγκρίθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μετά από επαφές που είχε ο δήμαρχος με τον υπουργό αλλά και με στελέχη του υπουργείου.

Η αποδοχή του ποσού αναμένεται να απασχολήσει την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ορίστηκε για την Πέμπτη 3 Αυγούστου.

“Οι διεκδικήσεις δείχνουν να φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αφού το ποσό θα καλύψει σημαντικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, όπως προέκυψαν μετά και τις τελευταίες κακοκαιρίες, ενώ το ποσό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) αφορά σε μελέτες, τεχνικούς συμβούλους, απαλλοτριώσεις κλπ., που θα συμβάλουν στην αντιπλημμυρική προστασία”,σημειώνουν στελέχη της δημοτικής αρχής.

Πάντως στο δήμο δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους με την εξέλιξη, καθώς μετά την εξασφάλιση κονδυλίου ύψους 300.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών αλλά και 100.000 ευρώ από του υπ. Αθλητισμού, το συνολικό ποσό-ανάσα για έργα στην περιοχή με την επιχορήγηση και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ξεπερνά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκ. ευρώ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ