«ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ» ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οριστικό «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ της ΑΕΛ αναμένεται μετά το αυριανό φιλικό του FC ARENA σε μια άτυπη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας Α. Κούγια στο «βυσσινί» ραδιόφωνο ο Ολλανδός τεχνικός Α. Πάους αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό

που θα παραμείνει αλλά και τυχόν προσθήκες που μπορεί να χρειάζονται.

Σημειώνεται πως το πρόβλημα που προέκυψε με τον αμυντικό Α. Άλα και τις αντιδράσεις της πρώην του ομάδας που μιλά για ύπαρξη συμβολαίου μαζί του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμη μεταγραφής, την ώρα που άγνωστες παραμένουν και οι προθέσεις των φιλάθλων απέναντι στον φιλοξενούμενο αντίπαλο της ΑΕΛ και τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Θ. Μπέριο.

Η άτυπη κόντρα που προέκυψε στο Καρπενήσι με τον τραυματισμό του Λεοζίνιο, οι δηλώσεις Κούγια περί «κριαριού» και η αντίδραση του παίκτη δυστυχώς «πυροδότησαν» την κερκίδα και αν κρίνουμε από τα σχόλια που καταγράφονται στο διαδίκτυο μόνο φιλικό δεν θα είναι το κλίμα την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο (18.30).

Μένει να δούμε πως θα κινηθεί και ο ΠΑΣ, επιλέγοντας ίσως να προστατεύσει τον αγώνα αλλά και τον ποδοσφαιριστή του αφήνοντάς τον εκτός αποστολής, ειδάλλως πάλι θα χρειασθεί να επικαλεσθούμε το… θεό της μπάλας προκειμένου να βάλει το χέρι του.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ