ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟΥ “ΑΡΙΣΤΕΑ”

Με αναμνήσεις γεμάτες καλοκαίρι, ήλιο και γαλάζιο, οι νέοι και νέες του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας της δομής του Αμπελώνα, επέστρεψαν με χαμόγελα και ανανεωμένοι από το δεκαήμερο των διακοπών τους.

Βρέθηκαν στις κατασκηνώσεις της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή του Στομίου Αγιάς, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα που διοργάνωσε η ΠΟΣΓΚμεΑ και φέτος το καλοκαίρι, με μεγάλη επιτυχία.

Μαζί με την υπεύθυνη της κατασκηνωτικής ομάδας της δομής του Αμπελώνα κα Προβίδα Ιωάννα  που συνόδευσε τους κατασκηνωτές και με τη βοήθεια των συνοδών Μακρή Αθανάσιο, Φωκίδου Μαγδαληνή, Μπιζιργιάννη Ευαγγελία, Σφυρή Βασιλική και Καούνα Τριανταφυλλιά-Αγάπη, οι κατασκηνωτές της δομής συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες και δράσεις που έλαβαν χώρα στο χώρο της κατασκήνωσης με διάφορα πρωτότυπα σκετσάκια. Βρέθηκαν με παλιούς  φίλους από άλλες δομές, κολύμπησαν, έπαιξαν, τραγούδησαν και ανανέωσαν το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Η πρόεδρος του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κα Ριζούλη Δήμητρα και οι εργαζόμενοι της δομής του Αμπελώνα ευχαριστούν θερμά για την άψογη συνεργασία την επικεφαλής του κατασκηνωτικού προγράμματος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κα Μαρκοπούλου Ερασμία,  την αρχηγό του κατασκηνωτικού χώρου κα Κοβιτίδου Μαρίνα και όλους όσους εργάστηκαν στην υποδοχή, φροντίδα, σίτιση και καθαριότητα των κατασκηνωτικών χώρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ