ΤΡΑΓΙΚΟ: ΕΣΠΡΩΧΑΝ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ SELFIE ΜΕ ΤΣΑΝΓΚ, ΒΑΣΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟ

Τα «είδωλα» που δημιούργησε το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor ήταν υπεύθυνα για τις πρωτόγνωρες σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Τρεις παίκτες του reality κατάφεραν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 2000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας που έτρεξαν για να τους δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Αριθμός που θα ζήλευαν ακόμη και τα στελέχη των πολιτικών, που μετα βίας κατορθώνουν να συγκεντρώσουν ανάλογο λαό σε προεκλογικές τους και μη συγκεντρώσεις.

Ο Κύπριος Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσάνγκ έδωσαν το  παρών  στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας πολυκαταστήματος στην πόλη.

Άγριο στριμωξίδι, ποδοπατήματα και ορθοστασία τουλάχιστον 2 ωρών προκάλεσαν την υπομονή των χιλιάδων θαυμαστών και θαυμαστριών των τριών παικτών που έκλεισαν την Τσιμισκή μόνο και μόνο για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους!

Η στιγμή του απίστευτου πανζουρλισμού ήταν όταν οι τρεις παίκτες εμφανίστηκαν έξω από το κατάστημα.  Τα σπρωξίματα έδιναν και έπαιρναν ώστε να βρεθεί η σωστή θέση για μια φωτογραφία ή στην καλύτερη για μια selfie που θα κοσμούσε αργότερα το προφιλ στα social media εκείνων που το κατόρθωσαν.

Οι χιλιάδες νεαροί και νεαρές που αρχές Αυγούστου προτίμησαν να βρίσκονται στην Τσιμισκή αντί  σε κάποια παραλία για να δουν τους τρεις «Μαχητές» – οι οποίοι βέβαια ανταμείφθηκαν αρκετά καλά για την εμφάνισή τους- κατάφεραν να κλείσουν για περισσότερες από δυο ώρες το δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα προκαλώντας κομφούζιο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com