ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΜΑ ΑΓΙΑΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!

Ενδιαφέρον μα και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά της σελίδας σύμφωνα με την οποία κάτοικος του δήμου Αγιάς  προχώρησε την Τρίτη σε μια απίστευτη κίνηση «μπλοκάροντας» το δρόμο που οδηγεί στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου

και επιμένοντας πως στο σημείο έχει στηθεί παράνομη χωματερή που μολύνει την περιοχή και τον υδροφόρο ορίζοντα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημότης έκλεισε με αγροτικό όχημα (τρακτέρ) κάθετα το δρόμο πάνω από το ΣΜΑ Αγιάς, υποστηρίζοντας μάλιστα πως στο χώρο όχι μόνο δεν γίνεται μεταφόρτωση απορριμμάτων για τον ΧΥΤΑ του νομού αλλά πετιούνται από αγνώστους μέχρι και οικιακά λύματα με καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον.

Την ίδια ώρα εντελώς διαφορετική διάσταση στο θέμα δίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Στέφανος Ριζούλης διευκρινίζοντας πως ο δημότης σε καμία περίπτωση δεν κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση για τους λόγους που φημολογούνται, παρά γιατί στο χώρο παρατηρήθηκε κάτοικοι να εναποθέτουν κατεστραμμένα από την παγωνιά κλαδιά δέντρων, ξερούς φοίνικες, απορρίμματα κλπ. με αποτέλεσμα ο δημότης να ενοχλείται από τη «χωματερή» που δημιουργήθηκε πλησίον αποθήκης που διατηρεί στο συγκεκριμένο σημείο.

«Πρόκειται για εκφρασμένη αγανάκτηση του δημότη, ο οποίος αποχώρησε μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν», ήταν η αντίδραση του κ. Ριζούλη σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

«Διαψεύδω τα περί μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα και αντίδρασης από το δημότη, ενώ άμεσα ο χώρος θα καθαριστεί και θα προστατευθεί προκειμένου να πάψει η ανεξέλεγκτη ρίψη σκουπιδιών», κατέληξε ο κ. Ριζούλης, προσθέτοντας πως θα επισκεφθεί άμεσα το επίμαχο σημείο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ