ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΣ

Παρουσία περίπου 3.000 φιλάθλων της η ΑΕΛ πήρε άτυπη ρεβάνς επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-1, με τις κερκίδες του AEL FC ARENA να «βράζουν» και πάλι εξαιτίας νέου χτυπήματος του Θ. Μπέριου αυτή τη φορά στο Γιαννιτσάνη, αλλά και εξαιτίας «φαλτσοσφυριγμάτων» του Αρετόπουλου και των βοηθών

που προκάλεσαν αντιδράσεις και από τον Ολλανδό τεχνικό Α. Πάους.

Αγωνιστικά η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαννιτσάνη στο 41’, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 59’ με το Νικολιά, ενώ το νικητήριο τέρμα για τους «βυσσινί» σημείωσε με υποδειγματικό πλασέ ο Κρίζμαν στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα σημαντική ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ και τη νίκη έχασε ο Ντοντό.

Η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε για τουλάχιστο δύο περιπτώσεις πέναλτι σε φάσεις του Γιαννιτσάνη και του Περόνε με τον Αρετόπουλο να δείχνει «παίζεται», ενώ στο 39’ σε μεγάλο άτυχο της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Αγκάνοβιτς που αποχώρησε τραυματισμένος στο χέρι, στο οποίο και του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας.

Σημειώνεται πως πριν την έναρξη του φιλικού η ΑΕΛ βράβευσε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Καναδά Στ. Βεργυρή  που παρακολούθησε το παιχνίδι.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς (46′ Φάρκας), Ναβάρο (64′ Μασούρας), Κόντορ (64′ Γουάλας), Ανδρεόπουλος (64′ Κρητικός), Λαμπρόπουλος (64′ Φατιόν), Αγκάνοβιτς (39′ λ.τ. Αναστασόπουλος (75′ Ντέλετιτς)), Κουτσιανικούλης (64′ Κρίζμαν), Περόνε (46′ Ντοντό), Γιαννιτσάνης (64′ Ναζλίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (75′ Μαυροπάνος), Μπέριος (46′ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (46′ Καρανίκας), Νικολιάς (61′ Βιντάλ), Γιάκος (64′ Μπέτρα), Γαρουφαλιάς (61′ Λίλα), Φόνσι, Κόντε (89′ Παπαδόπουλος), Χαλκιαδάκης (46′ Κοζορώνης).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ