ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλελέρ Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, συνοδευόμενος από τον τέως αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αντώνη Ρεντζιά είχαν την ευκαιρία να «επιθεωρήσουν» το έργο που αφορά στην ψηφιακή καταγραφή των ιστών του δημοτικού φωτισμού.

Οι αντιδήμαρχοι από κοινού δήλωσαν ότι «οι πολίτες του Δήμου Κιλελέρ έχουν πλέον τη δυνατότητα να απευθύνονται γρήγορα και υπεύθυνα στην Τεχνική Υπηρεσία του μέσω της εφαρμογής “Δημοτικός Φωτισμός” που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου kileler.gov.grγια όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Δημοτικού Φωτισμού σε δρόμους, πλατείες, πάρκα, πεζοδρόμους κ.λπ. Την WEB εφαρμογή συνοδεύει εύχρηστο εγχειρίδιο χρήσης”.

Μετά την ψηφιακή καταγραφή των ιστών του Δημοτικού Φωτισμού καθώς και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των Φωτιστικών Σωμάτων και λαμπτήρων αναπτύχθηκε η πρωτοποριακήWEB εφαρμογή η οποία απευθύνεται σ’ όλους τους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ και όχι μόνο, οι οποίοι μέσα από  τον προσωπικό τους ηλεκτρονικό υπολογιστή θα μπορούν να δηλώνουν οποιοδήποτεπρόβλημα (π.χ. καμένη λάμπα) υποπέσει στην αντίληψή τους έτσι ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατό από τις υπηρεσίες του Δήμου.  Μπορούν επίσης να απευθύνονται στον Δήμο στο τηλέφωνο 2413507200 δίνοντας το όνομά τους το τηλέφωνο τους και τον αριθμό του ιστού που είναι γραμμένος σε ένα “ταμπελάκι” τοποθετημένο επί του ιστού.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ